Motor alt koruma için sağı ve soluna iki parça daha alınacak onlar daha da pahalı

Turbo sesi normaldir olur ama yüksek motor sesinin sebebi klimada olabilr bu gibi ufak motorlarda sesi sarsıntıyı uğultuyu çok arttırıyor.

Arka camlar avrupa çocuk güvenlik normları nedeniyle öyle kalıyor ama tam inen araçlarda yok değil eğer azcık kriko kurcalanırsa bi çaresi bulunabilir ama bence uğraşmaya deymez

Motorun ısınması için 2-3 km zaten yetiyor. Eğer siz çok ısınmadan kısa mesafe yapıyorsanız çok yakması doğal zaten. Veya uzun yol yapan biriyseniz benim gibi ve 120-130 kullanıyorsanız yine yakar çünkü mal mal bağırıyor araç çok sinir bozucu bir durum

Kedi olayına bişey diyemiyorum arkadaşımdada lacivert clio var kuşlar mahallede sadece onun arabasını zımbalıyor onun sayesinde lacivert arabadan vazgeçtm

O tak sesi bende de vardı sanki cam tam oturuyor biyere vuruyor. Sorun değil ama hoşta değiş

Evet Bravo emotion aracımın bile ses sistemi rezil ötesiydi Fiat bu işten kesinlikle anlamıyor. Bugün bi focus collection a bindim sony ses sistemide yoktu standarttı baslar tizler inanılmaz berrak çok iyiydi çok hoşuma gitti. Bende çareyi puntoda yaratmıştım zaten. 2 adet pioneer hoperlör ve 1000lik JBL bası 1000lik xetec amfi ile kullandım hatta amfi koltuğun altına monte edildi ne ısındı ne kesme yaptı aşırı değil güçlü ama yeterli bir sistem oldu bas tiz ve ses çok net böyle bir uygulama yeterli olur bence