"İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez."
"İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez."
sadece ampulünüz patlamış hocam sıkıntı yok..
siz n yakın bir servise danışın... Burada herkez farklı şeyler söylüyerek kfanız karışıcak... Tahminim hatta tahminimde değil olası olan şey elektriksel bir problem varki o ünlem işareti çıkıyor... Ampullerinizden biri kesik olsa ampul işareti çıkar ama sizde üçgen işareti çıktığında aracın elektriksel sorunu olduğu ikazıdır o... Bazen ampul patlamalarında da üçgen çıkmakta... Siz zaman kaybetmeden bir servise danışın... Servis yok diyosunuz ozaman puntodan kurtulun ve olduğunuz bölgede servisi olan bir araç düşünün... Yaşanılan yerde servis olmaması çok kötüdür...
Benim plaka ampulünde sorun olunca üçgen içinde ünlem işareti çıkıyor, yani sizde çıkan uyarı ışığı... Ampul filan çıkmıyor. Araç 90bg 2006 Dynamic Punto.
Beneficium accipere libertatem est vendere
ilginç bu fiatın yazılımları... benimkide emotion...
Hız limit ikaz lambası olabilir mi?
aynen katılıyorum araca başka park lambaları takıldıysa hata uyarısı verir buyuk ihtimal ya plk lambaları veya park lambaları 2 kez benim başıma geldi kontagı acın işaret yoktur ama lambaları yakınca işarek ortaya cıkar
sarı üçgen işareti ampül değil arkadaşlar. ampül patlasa ampül işareti çıkar.
araçta lpg varsa muhtemelen bu yüzden yanıyordur.
araç aydınlatma sistemi ile ilgili olacağını sanmıyorum. fiatın sitesinde kullanıcı el kitapları var indirip pdf olarak oradan bakabilirsin. geçmiş olsun ama yerinde olsam servise giderdim.
motor kapağının arasına biraz para sıkışmış.
bi servise göstermekte fayda var. en azından için rahat olsun.
serkan dogru soyluyor bu bır opsıyon yanıbenım de yanmıstı bılgısayarda yazıyordu bırde plakalık ısıgı yanmıyor dıye bence arabanızı sevmelısınız ;-)
Osman bey ilk önce forumumuza hoşgeldiniz... Sizi daha iyi tanıyabilmemiz açısından tanışma bölümünde kendinizi tanıtırsanız daha iyi olur... Keyifli ve aktif forumlar...
Osman Bey dediğiz hız limiti ikaz lambası diye bişey yokki bizim araçlarımızda... Varda benmi bilmiyorum![]()
abs esp olabilir bendede aynı üçgen vardı ampul işaretinde lamba kesmiş olabiliyor.
sagitta arkadaş doğru lambayı açınca işaret cıkıyor kapayınca çıkmıyor sonra açtım baktım lambalardan biri patlak lambayı yapmak için zamn bulamadım ondan diye düşünüyorum umarım o dur yada![]()
Konu ulassor tarafından (04/08/2011 Saat 11:02 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri