Forumda bu konu başlığı altında birçok konu okudum, ancak bir gerçek varki tjet kullanıcılarının yaklaşık %50si az yaktığını, kalan %50'sinin ise çok yaktığını söylediklerini gördüm. Tabikide sürüş stili yakıtta en önemli faktör. Tjet kullanıpta konulara yorum yapan arkadaşlarımın sürüş stillerinin kötü olduğunu hiç sanmıyorum.İşte bu durum beni dahada kararsızlaştırıyor. Acaba starjetmi alsam?
Genellikle sakin kullanırım yolum düzdür. 4 tane trafik ışığım var ve günlük toplam mesafem 10 km.
starjet alırsan araban t-jet gibi yürümez ve araban yakar.ki zaten stok olarak t-jet kadar güzel yürüyen başka punto yok. ben hala korkma ve t-jet al diyorum. tabi şu da bi gerçek; diesel alırsan aylık yakıta verdiğin para yarı yarıya bile düsebilir. ama zaten benzinli araba kullanmış ve alışmışsın benzin parasına. korktugun rakamlarla karsılaşmayacaksın.
obsessed the red
Evet dizelden sonra fire kullandım 2.ayında satılık levhasını yapıştırdım cama yine dizel en güzeli dizel az yakar çok kaçar cinsten.![]()
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
Valla bu konu benide düşündürüyor.. Fire kullanıcıyım aracım LPG'li yakıt tüketimi mükemmel, çok memnunum.. Beni tatmin etmeyen tek yönü perfonmansı. Bunun içinde T-Jet düşünüyorum. Dizel'in gücünüde ekonomisinide iyi biliyorum fakat tarz meselesi sesinden dolayı, sürüş farkından dolayı KULLANMAM.. T-Jet 'in fire dan ekonomik olmadığını hepimiz iyi biliyoruz. Sadece bi kaç durum dışında. (Yüksek hız ve aşırı yüklü durumlarda) Ben T-Jet alıp LPG taktırmayı düşünüyorum ne derece perfonmas kaybı yaşar ne derece yakıt ekonomisi sağlarım bunu öğrenmek istiyorum![]()
Tipo 1.6 SLXie MPI & Grande Punto 1.4 Fire & Bravo T-Jet Dynamic
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri