Nekadar güzel...Demekki puntoların hepsi yakmıyor... Zorlanan punto yağ yakıyor arkadaşlar...
Ben de fire motorkullanıyorum.20000km de bir bakıma giriyorum ve bakım zamanı yağdeğişimi yapılacağ zaman bakıldığında daha önce ne kadar yağ konmuşsa aynısı kadar yağ oluyor.Eksiltme sorunum yok çok şükür.
Nekadar güzel...Demekki puntoların hepsi yakmıyor... Zorlanan punto yağ yakıyor arkadaşlar...
selamlar.....aracı 0 km. aldım 6000km de 1 lt den biraz daha az yağ ekledim...yağcı " 3 günde bir punto geliyor,hepside yağ eksiltiyor,kafana takma,bagajda yağ bulundur" dedi...iyi dedim,kafama takmıyorum...eksiltirse eksiltsin....zıplıya zıplıya at arabası gibi gitmek daha çok onuruma dokunuyor...
not: aracı zorlama ile direk alakası yok
Yani onurluk bişey yok...
aracı zorlarsanız yağ yakar ben fiorino emotion 1.3 multijet sahibiyim alırken dediler 2.500 kmde yağ eksiltme yapıyor dedi aracım şuan 9,000Kmde ve yağ seviyesinde hiç düşüş olmadı.arkadaşlarında dediği gibi kullanım ile alakalı
FİAT FİORİNO EMOTİON 2012 1.3 Multijet 95HP Start&Stop (SİYAH)
ben de lpg'ye gectigimden beri surekli yag eksiltiyorum.
lpg'de eski performansi yakalama amaciyla ister istemez daha cok basiyor insan, motoru sikistirinca da yag eksiltmesi asiri artiyor, normal benzinde sakin kullanimda neredeyse hic eksiltmiyor. bagaja yag aldim koydum arada kontrol edip ilave ediyorum artik
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
profildeki yaşınızın doğru girildiğini düşünerek büyüğümsünüzdür deyip geçiyorum. sanmayınki arada yarı yaşınız kadar fark olduğu için cevap veremeyeceğim...
arabalarda hergün içli dışlı birisi olarak neyin ne olduğunu onur kırıcı bir durumun olmadığını diğer marka araçların punto ile muadil araçlarına yüzlerce defa bindiğim için söylüyorum! birşey biliyorumki konuşuyorum yani.
esen kalın arabanızla."11!!
Valla onur bey ben de fire motor kullanıyorum.Ve 20000 km de bir bakıma girerim fakat önceki bakımda ne kadar yağ eklemişsem bir sonraki bakımda aynı miktarda yağ oluyor araçta.Üstelik aracımda lpg li ve bir yıl olmadan 27000 km yol yaptım.Ben yine de tüm firelerin yağ eksiltiğini düşünmüyorum.Araçla ve kullanıcıyla alakalı olabilir.
arkadaşlar fire active araçların yağ değişimi 20 000 km de birmi ben her 10,000 km de yağ değiştiriyorum çok şükür araçta yağ eksilme yok lpg li olmasına rağmen
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri