ya arkadaşalar bence brodwayle tartışılması bile gerek yok bizim üst sınıf araçlara yakın özelliklere sahip bi otomobilimiz var. ayrıca bu arkadaşlar nası 165'i gecemiyo onu hiç anlamadım düz yolda hiç kastırmadan 180 i görüyorum anlamdım gitti ya arkadaşlar kullanmayı bilmiyo ya bunlara arabaları satarken altlarına takoz koymuşlar... kankamın opel corsası var 165'i bir km/hız geçmiyo ben 180'rahatlıkla görüyorum hiç memnun değil ve bizim sınıfın arçaları hatta aynı benzinli araçlarda buna dahil hepsiyle kapışmaya razıyım(ayrıca çok hafif araçlarada aynı ağırlıkta gelsinler bide bakayım aynı performansı verebileceklermi)...ya bilmiyorum nası oluyo anlamadım gitti...elbette bizim araçlarında bazı sorunları var... ama bu segmentteki diğer araçların sorunlarını duydukça ve gördükçe ne kadar doğru bi karar verdiğimi her geçen gün daha iyi anlıyorum...ben arabamdan memnunum... sonuna kadar arkasında durulacak bi araç...arkasından durmanız için gerekn herşeyi sunuyo zate... valla ben daha bi iki ufak tefek şey dışında b segmentindeki diğer araçlardan eksik kalır yönünü görmedim...
Konu ufukbzk84 tarafından (24/05/2007 Saat 10:37 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri