sakin beyler.
tren rayından çıkmasın.
raydan çıkıp da devrilmesin.
8 valf araba için çok anormal değil 165 km.
ama motorunu alıştırırsan biraz daha yukarı çıkartabilirsin.
Printable View
sakin beyler.
tren rayından çıkmasın.
raydan çıkıp da devrilmesin.
8 valf araba için çok anormal değil 165 km.
ama motorunu alıştırırsan biraz daha yukarı çıkartabilirsin.
gaza basarken biraz daha cesaretli basarsaniz 165 i geciyor . hele bir bakim zamani gelsin yagi bujisi filtresi degissin arac kendine gelsin hafif egimi de buldunuz mu 200 ü görürsünüz, tecrübe ile sabit :)
sonucta 1.4 77 fire motor uzun ömürlü ve uzun ömrü boyunca düsük yakit tüketerek sorunsuz calismasi icin tasarlanmis bir motor . Fiat bu motor ile size performans vaad etmiyor zaten . springin motor yaptirdigi km lerde siz sadece trigeri degistirip yola devam edeceksiniz. size vaad edilen budur.
edit : her servis ayni degil ancak müsterisi ile gercekten ilgilenen ve sorunlarina akilci çözümler getirebilen servisler mevcut , forumu biraz takip ederseniz göreceksiniz.
jetli33 ' e cevap:
1. alt koruma olması demek aracın alttan gelecek tehlikelere karsı korumalı old. anlamına gelmez. Diğer arabalara göre dayanıklı ve zaten yerden yüksek olduğu için plastık . kaplamaya gerek yoktur.korumalı arbaların alttan bir sürtme esnasında nasıl korumalığın parçalandığını cok iyi biliyorum. plastık aldatmacasına takılma aracın süspansiyonların seni nasıl yerden koruduğuna dikkat etmenı tavsiye ederim.(toyota yarısı kullanarak karsılastırabilirsin aradakı farkı göreceksin.)
2.Diğer arbalarda ön kaputun altındakı kısım süngerden yapıldığı için araba ısının ca zaman la dağlır ama gp lerde sert plastıkımsi ısıya dayanıklı bir madde olduğu için böyle bir sorun yoktur.(senınkı neden sallanıyor anlamadım)
3 dizel arabalarda tork olarak sınıfında en üst düzeydedir beygırınıde karsılastırırsak.arabanda gaza bastığında koltuğas yapışıp kalıyorsan(bu hiç bir 75hp dizel arabada olmaz)bu TORK demektir.
4. cam kapatıp acarken gelen seslerde mutlaka servisse gidilmelidr sorunun neden kaynakladığı bulunabirir.arcların hasar ve şikayet oranlarını internetten arayıp bulbilirsin en cok şikayet ve sıkıntı sıralamasında fiyat 2005 yılından itibaren bir cok firmaya göre sonlarda dır.diğer sıfır araç alan tanıdığın kimseleresormanı tavsiye ederim sorunları hep servislik ve daha ötesi zaman kaybına yol acar durumdadır ama markanın altına sığınıp aldıkları için asla markayı kötülemezler olbilir herkezin başına gelebilir gibi yatıstırıcı sözlerle kendilerini avuturlar ama aslında kendileri gibi bir çok kişi de aynı durumdan muzdarıptir.fiyattakı bu "nasıl olsa fiyat" anlayısı sahın ve tofaşlarda yanı 2000 model altı orta sınıf kesımın 2. el alınıp ve sanayı ile kommensalis yaşantı içindeki arçlardırki bu arçlar bile bu güne kadarayakta kalmıştır yinde rakipleri sanayiyide göremeden rafa kalkmıştır kimse diyemezki benim yaşadığım şehirde şahin diye bir araba yok denecek kadar az..ama diğer arçlar için bu söylenemez.ve fiyat tek çatı altında birleştikten sonra zaten bu imajıda yıkmıştır..
6.ön paneldeki uyarı ışığının anlamını arabanın sana söylemesini bekleyeceğine kitapcıktan anlamına bakıp çözümünü bulabilirsin...
7.boya konusunda hiç gücenme ama işe gitmek için 15 km gidiyorum ve arcımı yeni aldım yolda da asfalt calışması var yani tamamen çakıl bir yol ama 2 haftadır her gün dikkatle izliyorum tek bir çizik bile yok.döşemeleri eleştirdiğin içinde seni eshefle kınıyorum hiçbir arba da iç tasarım yokturki koltuklar la konsol aynı renk tonunda olsun..(gp de olduğu gibi)
7.Son olarak kendi sınıfında bu kadar donanıma sahip tek tasarım harikasıdır.diğerleri bırakın donanımı daha ucuza nasıl tasarlanır diye uğraşıyolar...
not: 4 . maddeyi atladığın için benide şaşırttın..
burda tabiki arkadaş öz eleştiride bulunmus.. bende arabamı alalı 20 gun olmadı ve cok memnunum 5. viteste daha 140 görmedim 700 KM olmadı acılmadı falan filan diyorlar ama arabay binipte memnun olmayan arkadaşım yok özellikle arabayı kullanan bir cok insan memnun kalıyor.. keşke biraz daha param olsaydı dizelini alsaydım diyorum ama benzinlisi bile cok yakmıyor.. bence arabanın en sade şeklinin bile kendine has bir havası var.. bence mükembel ileriki yıllarda dahada güzel olacagına inanıyorum..
Valla bende çok sorun yaşadım ama hep ufak tefek şeyler çok şükür. Bi ara bayağı gözden çıkarmıştım ama alternatiflere bakınca kıymetini anladım. Bağımlılık yapıyo kerata günde hiç olmasa bi yarım saat keyfi turluyorum. Bu fiyata bu tadı veren başka araç yok.(B sınıfı araçların neredeyse hepsini test ettim.)
Görüşmek üzere.. :)
Selam Serter;
Broadway, Fairway ve Flash kullandım.Oldukça kısa oranlı vites kutusu ve tüğ gibi hafiflik birleşince 60bg bile seri gelebiliyor insana.Ancak Springin ağırlığı kesinlikle 930kg dan azdır.800 küsur olarak hatırlıyorum...
ya arkadaşalar bence brodwayle tartışılması bile gerek yok bizim üst sınıf araçlara yakın özelliklere sahip bi otomobilimiz var. ayrıca bu arkadaşlar nası 165'i gecemiyo onu hiç anlamadım düz yolda hiç kastırmadan 180 i görüyorum anlamdım gitti ya arkadaşlar kullanmayı bilmiyo ya bunlara arabaları satarken altlarına takoz koymuşlar... kankamın opel corsası var 165'i bir km/hız geçmiyo ben 180'rahatlıkla görüyorum hiç memnun değil ve bizim sınıfın arçaları hatta aynı benzinli araçlarda buna dahil hepsiyle kapışmaya razıyım(ayrıca çok hafif araçlarada aynı ağırlıkta gelsinler bide bakayım aynı performansı verebileceklermi)...ya bilmiyorum nası oluyo anlamadım gitti...elbette bizim araçlarında bazı sorunları var... ama bu segmentteki diğer araçların sorunlarını duydukça ve gördükçe ne kadar doğru bi karar verdiğimi her geçen gün daha iyi anlıyorum...ben arabamdan memnunum... sonuna kadar arkasında durulacak bi araç...arkasından durmanız için gerekn herşeyi sunuyo zate... valla ben daha bi iki ufak tefek şey dışında b segmentindeki diğer araçlardan eksik kalır yönünü görmedim...
sürat felaketttir. insanları hız yapmaya özendirmeyelim
ben bu kadar sorunu olan arkadaşa çözüm sunuyorum...
GPTr olarak adam başı 100 liradan 150 kişi organize edelim...
üstüne para vererek sorunlardan kurtaralım arkadaşı..
sonra o 150 kişiye 150'şer lira veririz..
:D
:)
güle güle serter!!! fiatspringtr.com acıldı hemen oraya uye ol hayırlısı olsun...