+10000000
Printable View
1100 kg 77 hp bır arac ıcın performans pek onemlı olmasa gerek sprıng kac kg...
grande punto dılınden anlayana mukemmel bı arac .
keyıflı surusler
sorunların ıcın uzuldum servısler her turlu problemı cozuyor... sorunlarına forum sayfalarında cozum bulabılırsın...
Merak ediyorum bu boya olayı ve mahkeme sonucu ne oldu? Geçmiş olsun...
Bu arada 75 bg Mjette hiçbir sorun yaşamadım. Arada kalorifer pervanesinden acık ses geliyoe. Servise gittiğimde göstereceğim. Ben aracımı aldığım fiyata bu genişlikte ve özellikte başka araba bilmiyorum. Ben bir de Koç çalışan indirimli aldım aralıkta 26000 ytlye :)
performans konusuna da diğer konulara katılmadığım gibi yine katılmıyorum.
bende 75 hp mjt var.
adeta uçuyor yolda.
en son 4000 devirde 190 ı gördü ibre hem de hiç zorlamadan.
arkadaşımda 77 hp benzinli var o da öyle.
roket gibi arabası.
beraber yola çıktık adam benim 190 gördüğüm düzlükte 200 gördü.
buna performans denmez de ne denir ?
Evet aracı ilk aldığım hafta izmit e giderken denemiştim 165 den bi km ileri gitmemişti ibre. şu an 4000 km civardındayım ve hafta sonu Adapazarına giderken 90 BG + Chip yapılan araçlarla kafa kafaya gitttik. Yıldırayın dediği gibi 200 ü gördü ibre. Ve ben spring de sürdüm. 110 dan sonra allaha emanet sallantıdan araba ne vakit dağılıcak diye tetikte gidiyodum. 200 deki stabilizasyona hayran kaldım. KAsa olarak kusursuz bence. Yokuşlarda yüksek viteslerde ki yığılmayı söylüyorsan haklısın ama bi alt vitese alıp bağırttırayım dersen keçi gibi tırmanıyor. Aracından zevk alarak sürmen dileklerimle.
Ne de olsa fiat mı?
sen fiat kimdir nedir bir araştır ondan sonra konuşalım.
avrupanın en eski otomobil üreticilerinden biridir.
bugüne kadar 100 lerce model çıkarmıştır.birçoğu da efsane olarak anılır.
abarth kelimesi sana birşeyler hatırlatır heralde.
ki gp yi opel ve fiat beraber geliştirdi.bilgin yok ise tasarım aldatmacası falan diye ortaya çıkma.
1-alt koruma yok dediğin heralde karter muhafaza.lüks araçlarda dahi yoktur.opsiyoneldir.
2-git servise şikayetini belirt 10 dakkalık işi var.küçük otomobilden bmw kalitesi bekleme.bunlar olabilir ki yeni tiplerde genel bir vida sıkıldı.
3-
77 hp zaten ekonomik sürüş için ideal.performansı da yeterli.
adı üstünde 77 hp.subaru sti performansı vericek değil
0-100 13 sn son hızı da kadranda rahat 180.daha ne?
getir bana 6000 deviri geçiyim.
5-camı kapayıp açarken ses falan gelmez.git söktür baksınlar.
6-ön paneldeki uyarı ışığı yanıp sönüyor .servis.
artık yazılım problemi mi temassızlık mı ben bilemem.bunlar olabilir.
7-Boya ve döşemeler konusuna girebilirsin.boya mı döküldü döşeme mi yırtıldı
sana özel nano boya ve deri döşemeyi 25 milyara kimse veremez.
Sinirden biraz sert yazdım
servise uğra.problemlerin çözülmez ise elbet satabilirsin.buna kimse karışamaz.
ama ufak-tefek problemler ile direkt marka karalamanın anlamı yok.
günlerce başka markalardan parça bekleyerek serviste sürünen kullanıcıların olduğu bilinmeli.
en iyi otomobili de alsan otomobil biraz da şans işidir.
1- ARKADAŞIM ALT KORUMA WOLSWAGEN PASSATTA VARMI Bİ ONU ÖĞREN
2- VALLA İKİNCİ BAHSETTEİĞİN MALZEME BENDEDE VAR 6-7 AYDIR KULLANIYORUM DAH ÖLE SAÇMA SAPAM BİŞİ OLDUĞUNU GÖRMEDİM
3-4-ARABAYI ALIRKEN SENİ 200 BG DİYE FİLAN KANDIRMADILARSA ARABA 77 BG BUNU BİLİYOSUN DEĞİLMİ NE BEKLİYOSUN SINIFININ EN İYİ PERFORMANSINA VE MOTOR GÜCÜNE SAHİP OTOMOBİLİ... VE BU OTOMOBİLLER 200 Ü 190 I RAHAT RAHAT GÖRÜYO OPEL CORSAYA BİNDİNMİ HİÇ EN FAZLA KAÇ YAPIO 165 OZAMAN PERFORMANS GÖRÜRSÜN
5 - VALLA BENM UFAK Bİ KARDEŞİM VAR ZEVK İÇİNDE OLSA CAMLARLA OYNUYO BEN DAHA CAMI İNDİRİP KALDIRIRKEN Bİ SESE RASTLAMADIM...
6- BU IŞIĞIN NİMETLERİNDEN FAYDALANDA Bİ SERVİSE GİT OZAMAN HALLETSİNLER...
7- SENN GİRMEDİĞİN KONUYA BEN NEDEN GİREYİM
NOT: AMACIM BURADA ARKADAŞI TERSLEMEK DEİL... GÖRÜŞLERİNE SAYGILIYIM.. AMA BAZI ŞEYLERİ SIRF LAFR OLSUN DİYE SÖLEDİĞİNE İNANIYORUM...
Sadece tasarıma baktın alırken ve önü Maserati'ye benziyor diye Maserati performansı bekliyorsun sanırım araçtan.GRANDE PUNTO SADECE VE SADECE bir tasarım aldatmacası değil bir TASARIM HARİKASI ve sınıfının 5 yıldız almış otomobilidir.
Konuşalım arkadaşım... her konuyu konuşalım
Teknik bilgi yarıştıralım farketmez.... Sıralamışsın konuları , zaten biz de ne yapacağımızı biliyoruz.... Çözümleri biliyoruz amaç tekrar ediyorum KULLANICI PROBLEMLERİ OLMAKSIZIN gp ların her türlü sorununu keşfetmek!!!
Sana sonuna kadar katılıyorum.İlk iki ay servisten çıkamadım.
Bireysel tartışmalardan kaçınalım.
LAF OLSUN DİYE SÖLEDİĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN YAZMIŞTIM ZATEN EMİN OL BİDAHA BİŞİ YAZMICAM BU KONUYLA İLGİLİ... AMA ÖZÜR DE DİLERİM... HAKLISIN GALİBA... ARABALARIMIZI ÇOK SEVDİĞİMİZ İÇİN LAF SÖLETMİYORUZ...AMA GENEDE BEN BAZI ŞEYLERİ ÖLESİNE YAZDIĞINI DÜŞÜNÜYORUM...
Gp nin ufak tefek halledilebilir sorunları var.
ki fiat 1 sene içinde müdehale etti.
ama bazı istekler yersiz.
küçük sınıf araç olduğunu unutmayalım.