bireysel tartışmalardan kaçınalım arkadaşlar.
konunun daha fazla sertleşmesine yol açmayalım.
aksi takdirde müdahale etmemiz gerekecek.
lütfen biraz daha sakin olalım...
Printable View
bireysel tartışmalardan kaçınalım arkadaşlar.
konunun daha fazla sertleşmesine yol açmayalım.
aksi takdirde müdahale etmemiz gerekecek.
lütfen biraz daha sakin olalım...
serter bey selam, arkadaşlarım size cevap yazmış ama sakın bunu tartışma olarak algılamayın, tabiki herkes fikrini düşüncesini yazacak,
sizden önce yanlış hatırlamıyorsam 2 veya 3 arkadaş sizin yazdığınız gibi çok sert bir yazı yazmışlardı tüm markayı kapsama ve kötüleme adına ve inanın size verilen cevaplardan daha ağır eleştiriler yazıldı ve ne hikmetse o arkadaşlar bidaha da foruma yazı veya cevap yazma cesaretini göstermediler.
demek istediğim, böyle olunca forumdaki arkadaşlarımda bana katılır mı bilmem ama sanki gerginlik yaratmak için yazılmış yazılar diye düşünmeye başladım.
Belki sizin niyetiniz gerçekten tüm samimiyetinizle memnuniyetsizliğini dile getirmekti ama 'ne de olsa fiat' derseniz veya springle kıyaslarsanız ve bu sitede de dile getirirseniz ben dahil herkes sizi eleştirebilir. araba işi kısmet işidir, aynı anda 2 adet araba alırsınız biri hemen bozulur diğeri bozulmaz.
kısaca, forumda cevap veren arkadaşlar şahsi olarak değil sadece yazdığınız yazı ile ilgili size cevap veriyorlar, gerginlik boyutuna taşımaya gerek yok ve inanın bana arkadaşlar böyle böyle sorunum var gp de önerilerinizi bekliyorum diye bir başlık açsaydınız gelen yaklaşımlar çok daha farklı boyutlarda olacaktı.
saygılarımla
birebir katılıyorum "mozdi" kardeşime benim bir cümlede anlatmaya çalıştığım şeyi sen çok güzel açıklamışsın... teşekkürler... nede olsa fiat dersen bu şekilde aşağılarsan böle tepkilerede hazırlıklı olmasılısın "çünkü buradaki herkes iyi veya kötü bir fiat kullkanıcısı...
çözülemeyecek sorun ve konuşarak anlaşmaya varılamayacak konu yoktur.
yeter ki doğru şekilde ele alınsın ve tartışılsın.
sağduyu herzaman hakim olmalı.
teşekkür ederim.
Umarım yakın zamanda aracını sevmeye başlarsın. Sevmediğin bir aracı kullanmanın memnuniyetsizliği kötü bişiy olmalı. Buluşmalara gel sıcak ortamı ve insanların araçlarına olan bağlılığını gör bence yavaş yavaş sende aracını daha çok sevmeye başlıycaksın
Böyle güzel paylaşımların olduğu
sorun yerine çözüm üretilmeye çalışılan doğal olarak gp odaklı bir ortamda
gp bir tasarım aldatmacasıdır.başlığı hiç hoş değil.
ne de osla fiat dır lafını duygusal olarak söylediğine inanıyorum.
çözümleri de biliyorsan hiç problem yok.
Murat'ı da tebrik ediyorum.aynı şeyi söylemişiz.ancak ben sinirlerime hakim olamadım.
kırdıysam özür dilerim.
arkadaşlar bende gp 1.4 dynamic sahibiyim.aracımdan çok memnunum ve de servistede gerçekten bizlere önem verildiğini hissediyorum.
sizlerle cumartesi başımdan geçen bir olayı paylaşmak istedim bu konuyla ufakta olsa bağlantısı var.silifkede geleneksel festival başladı ve bu festivalde araba firmalarıda araç satmak için standlar açıyorlar.
daihatsu sirion 1.3 automatic versiyonunu test ettim.eski kasasını kullanmıştım araç 103 hp idi ve 9 sn altında 0-100 vardı.yalnız bu araç yanılmıyorsam 82 hp.ama inanmıyacaksınız otamatik olmasına rağmen deli bir hızlanması var gaza bastığınız andan itibaren koltuğa yaslıyor sizi araç küçük bir araç olmasına rağmen üst sınıflarda olayacak kadar sessiz inerken lastiklerin etkisi varmı diye düşündüm lastiklerde dunlop sp10 yani benimkiler sp30 olduğuna göre ya daha alt yada aynı kalite lastikler.mut yolunda yaptık test drive araba rampada banamısın demiyor vites küçültme yok ne kadar gaz verirsen o kadar tepki alıyorsun.
velhasım kelam arabadan inince bir siriona birde benim araca baktım ve hayıflandım performans benim aracımdan iyiydi daha sessizdi ve otamatik olmasına rağmen benim aracımdan daha az bir tüketim vaad ediyordu.
yani demek istediğim motor küçük daha ne performans bekliyorsun demek yanlış bence bu motorun beygir gücü yüksek tutulabilirdi bana göre 90 hp civarı torkuda arttırılabilirdi ama o zaman starjeti nasıl satacaklar dimi.
sonuçta grandemide yeni yıkatmıştım cayır cayır yanan egzotik kırmızımı görünce boş ver dedim her güzelin bir kusuru vardır.zaten ağırlıklı şehir içi kullanan insanlarız görsellik daha önemli benim için tamam sirion daha performanslı daha sessiz daha az yakıyor ama yolda geçerkende kimse dönüp bakmıyor.bizim buralarda gp çok olmadığı için hala popüler ışıklarda hala incaleyen ve bana kıskanç bakışlarla bakan çok sürücü var bende onların kıskanç bakışlarından faydalanıp her kalkışta en önde kalıkıyorum böylece gpuntom o açığınıda kapatıyor.
:dirdir: helal olsun arkadaşlar size :) işte budur :) gp ailesine de bu yakışır
bende öncelikli olarak serter bey'e, ufuk'a, akın'a çok teşekkür ederim ( yıldıray abi ve gökhanı unutmadım tabii :)
umarım sizi kazanmışızdır serter bey, gökhan'ın dediği gibi akın'ı, ufuk'u tanıdıkça yani gp ailesini tanıdıkça ve kaynaştıkça, forumdaki arkadaşlarımın kimseyi kırmamakta özen gösteren, sağduyulu, sorun değil çözüm getiren, yardım için elinden ne geliyorsa yapan arkadaşlarımdan oluştuğunu göreceksiniz.
belli mi olur belki elinizdeki arabayı burda satar, beklentinize göre bir araba alırsınız
yıldıray abimizin dediği gibi VİVAAAAA GP KARDEŞLİĞİ :)
sirion tüy gibi araba onun da torku yüksek değil.
belirli güvenlik kriterlerini karşılamak istiyorsanız.araç ağırlaşır.
starjet in ya da diğer 1.4 motorların da torku 125-130 Nm arası.
demek bu sorun yumağına 24000 verdin ...insanıın çok zoruna gider bee...bu kadar aldatmaca bir arabaya. Bu firmalar böyle işte insannların gözünü boyayip böyle dandik aracı 24000 Ytl ye satıyorlar..allahtan bana raslamadı..çok üzüldüm kardeş geçmiş olsun demekten başka birşey bulamıyorum...
Evet geriliyor bazen forum..gereksiz.sonuçta .sorunlu bir araç almış arkadaşımız var insan duyunca üzülüyor
Hepimiz Grande Puntoyu seviyoruz bende seviyorum ama üstüne toz kondurmama huyumuzda var. Bende arabanın çok sorunlu oldugunu düşünüyorum. arabamın içinde değişmeyen yer kalmadı ( koltuk kumaşı, direksiyon simidi ve tuşları, tavan döşemesi vb. ) arabayı servise götürmek için değil sorunsuz kullanmak için alıyoruz. benim kaç günüm seviste geçti böyle. daha saymadıgım bir çok sorun var ve arkadaşların yaşadığı sorunlarda var. sadece fiat'a binmedim bu klasmanda başka arabalarada bindim onun için emin konuşabiliyorum. ama kim ne derse desin cazibesi süper puntolarımızın :)
:)) ya
modlardan rıcam bu konuyu kıtlemelerıdır
Kilitlemeye gerek varmı ? üzerime vazife değil ama olay zaten tatlıya bağlanmış..
sakin arkadaşlar.
kilitlemenin pek yararı olmaz aslında.
ben konu başlığını değiştirmiştim.
ama gerekirse konuyu tümden silelim.
Bence de kitlensin olay tatlıya bağlandı ama aralarda hoş olmayan sözler var.
kötü şakalar var.
ondan dolayı diyorum zaten.
kilitlenmesi için aradakiler silinerek temizlenecek ki, o zaman birsürü yazılmış msj da silinmek zorunda kalır.
ya da konu tamamen silinecek.
ne konuyu silin ne de kilitleyin. gayet güzel tartışılmış tatlıya bağlanmış işte
21000 km.' lerdeyim, arabam taş gibi, ufak-tefek şeyleri görmüyorum bile.
Eski arabamla ne sorunlar yaşadım, kaç defa yolda kaldım...
GP beni hiç zor durumda bırakmadı şimdiye kadar, gaza bastığım zaman istediğim gibi gidiyor, frene bastığım zaman da istediğim gibi duruyor.
Fiat' ın satış sonrası hizmetlerinden de gayet memnunum, fewkalade ilgililer ( öncekilerde neler geldi başıma neler )
Bence GP sınıfının en iyilerinden.
Bu arada başlık güzel olmuş ;)
Ewet arkadaş çok ağır bi giriş yapmış ama kilide flan gerek yok kanımca :)
eyvallah lewent.
sana tamamen katılıyorum.
başlığı değiştirmem iyi oldu.
en azından yanlış anlamalara sebep olması engellendi.
arkadaşlar mod felan olmak vardı sakalımız yokkı sözümüz geçsın
acılen mod olmak istıyorum yönetim duy sesımı çok cıddıyım
ya ne asıp ne kesmesı kardeşlık neyden bahsedıyorsun???? :)) güldürme benı ne olur ya
eğitım veya karıyer olayından ben bahsettımı veya asarım keserım felanmı dedım?? bunla ılgılı bır şüpemın olduğundanda bahsetmedım işte konu bu bu yüzen kılıtlenmelı konu kardeşim ha kardeşim dıyorum kızma sakın aramızda 10 yaş var ha yok ben alındım dıyorsan abi dıyeyım ok
Hitabımıza dikkat edersek uygun olacak.
Bunun dışında "su akmış yatağını bulmuş"...
Bu arada mesaj sayısı ile "yaş" karıştırılmasın...
konu nerden nereye geldi zorla kilitlettireceksiniz yani adama.
LOCKED :D
https://img440.imageshack.us/img440/8185/kilitgx3.jpg
VULAŞ54!
Bu sitede konular siliniyorsa ya da kitleniyorsa , zaten bu paylaşımın amacı kalmaz.
Ya da bir kişinin isteği ile konular silinmez.! Database üzerinde zaten paylaşımı yapılmayan konular ( 30 , 60 gün ) zaten otomatik olarak silindiğini düşünüyorum?
yanılıyormuyum site yöneticileri???
Su akmış yatağını bulmuş arkadaşlar-yatağın dışına çıkarmayalım...
Bak yine gerginlik çıkıcak.
iyisi mi kapayın gitsin yaw
arkadaşımıza faydamz dokundu.o da içini döktü.bitti gitti işte
alla allla benim araçtami bir şey var 165 in ustune cikmiyo