Gayet güzel çıkıyor ama kullanmasını bilirseniz tabi.At sahibine göre kişner.
3 kişi ve tepeleme dolu araçla 4ten aşağı düşmedim.
Printable View
Ben 5 yetişkin ve klima sürekli açık haldeyken İstanbul izmir yaptım öyle aman aman kötü diyemem , önceki arabam 16 valf 1.4 fiestaydı , onun çekişi daha iyiydi ama bu araç daha daha az yaktığı kesin , ben yılda 10 - 12bin km yaptığım için benzinli tercih ettim 3,750 fiyat farkını da vermek istemedim , benim tek şikayetim 700 lira verdiğim yıllık vergi onu da helal etmiyorum verirken ..
Vallahi 700 lira vergi 220 lira trafik sigortası 550 lira kasko arkadaş bu ne ya.. resmen arac kullanıyoruz diye bize ceza kesiyorlar .
İstanbul plakalı olmanın dezavantajları :)
slm arkadaşlar konuyla alakası yok ama benzinli punto için 3,5 h&r mi daha iyi düşürür eibach mı
Bence fire motor o kadar da kötü değil.Mesela ben de bun aracımdan önce 1.6 16 v 103 hp palio vardı.Onunla 5.vites 90 la çıktığım rampayı şimdiki aracımla 4. vites 80 le çıkıyorum.Ama yakıt tüketimi palio aracımdan %40 daha az desem abartmış olmam.
Bu aracın sanırım en sevilmeyen tarafı sollamalarda sıkıntı çıkarması.Yoksa rampalara bi şekilde devirli girdiğin zaman sıkıntı olmuyor.