OzzY Nickli Üyeden Alıntı
ben kullanmayın demedim. 2006 şubattan beri araç bizde son 2 yıldırda benim. öncesindeki 3,5 yıldada aktif olarak kullandım. bu süre içersinde daha birçok aracı uzun veya kısa dönem kullandım(marea clio cmax vectra corsa corolla a6 clk vs vs)(ayrıca yaşıma aldanmayın ehliyetten çok önce trafikte araba kullanmaya başladım bunuda kendimi yükseltmek için değil acemi/yeni sürücü muamelesi yaptığınız için yazıyorum) her aracın hitap ettiği kitle farklı üretim amacı farklı. biz bu aracı alırken şehir içinde annemin kullanacağı az yakan bir araç olarak aldık. paramızda bu kadarına yetti. evet performansı zayıf bassanda pek bişey alamıyosun ancak annemden bir kere bile böyle bişey duymadım. şehir içinde gaza mümkün olduğunca az basıyorum ekonomi yapıyorum vs ama gitmiyor dicek kadarda öldürmek haksızlık bence. neyle kıyasladığınız önemli. şöyle bi örnek vereyim yengemin arabası yenilendi a3 aldılar ama arabayı beğenmediler çünkü dayımda a6 var, bana göre çok güzel bi araba çünkü punto var.
şehirler arasındada ölü değil bence performans. senede enaz 2 kere ankara izmir yapıyorum. sağlam rampalar dışında 100-110 hızımı gayet rahat koruyabiliyorum. dik rampalarda ise 80e kadar düşüyorum. oda gaz vermezsem(az yakması açısından) dediğim gibi ben bu kadarını bekliyorum zaten ve memnunum. performans seviyorum hız seviyorum hatta bir sonraki aracım SL500 olucak ama bu performansı puntodan beklersem bırakın "bu araba gitmiyo" demeyi "gaza basınca geri gidiyo" derdim...
bilmem anlatabildim. özetle bu aracın kullanım amacı sakin kullanım ve ekonomi. siz bunun dışında bir beklentiye girerseniz tabiki memnun olamazsınız.