Merhaba bu multiaıralar kullanım da 4,8 ile 5,0 yakıyor normal şartlarda lpg 'ye ne gerek arkadaşım .
Merhaba bu multiaıralar kullanım da 4,8 ile 5,0 yakıyor normal şartlarda lpg 'ye ne gerek arkadaşım .
siz kaçla gidiosunuz 6. vites 50'yle mi ? anlam veremedim bende Benzinde 8litreye düşmüyordu. 8*4.30= 340 krş falan yakıyor şehir içinde sadece... tabi bu 8 en normali aracım 12bindeydi tüp taktırdıktan sora fakat tüpte 25 kuruşa kadar düştü 10 kuruş için bence değer. aracın motor aksamının garantiden cıkmasını göze alıyosanız... my10 diye bişey taktılar start stop'a uyumlu diolar ama benimkine uyduramadılar. suanda aracım 20binde. 8000 km'de programlama dısında problem yasamadım. saygılar
Repair
sizin değerlerde fazla geldi... çok spor mu kullanıyorsunuz... ben 3bin deviri geçememeye çalışıyorum pek 6.5-7 yakıyo ş.içi... gördüğüm maksimum değer 7.7 diyebilirim hatta...
yol bilgisayarı lpg'deyken yakıt tüketimini gösteriyor mu? lpg ye geçişte ortalama yakıtınız litre olarak kaç oldu acaba?
ARAKADAŞLAR ARAÇIM HERZMAN 5,0 YAKMIYOR . BEN ŞUNU SÖYLEMEK İSTEDİM MULTİAIR MOTORLAR NORMAL KULLANIMDA (HEYCANLANMADAN )GAYET AZ YAKIT HARCIYORLAR.aRAÇ 2000 İLE 2500 DEVİR ARASI KULLANIMDA 80-90-100 KM HIZLARDA YAZDIĞIM DEĞERLERİ GÖSTERİYOR .
6.5 - 7 falan yakıyorsa gayet iyi sayılır
ayda 2000 km yapsanız yılda 24 bin hadi 25 diyelim
25 bin km de toplam 1750 Lt gibi yakıt harcarsınız. lt si 4.50 den 7800 Tl gibi rakam ödersiniz 1 yılda.
lpg taktırırsanız da km de 250 falan yaksanız yılda 6250 Tl rakam ödersiniz. e tabi bunun benzinide olacak. 500 tl de benzine gitse 6750 yapar. aradaki fark 1000 TL. iyi bir sistem taktırsanız 2000 Tl ye 2 yılda kendini amorti eder, motor garantiden çıkar bir parça arıza yapsa 2 yıl içinde tüm karı götürür falan fıstık işte.
satıp dizel alın en temizi![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri