ustam sizin bu işi bir kaportacıda çözer bence tamponu sökecek yada gevşetip arkadaşlarında dediği gibi tırnaklarından oturtup sıkacak benimkinde de biraz açıklık vardı ben biraz ayar yaptıkdan sonra kapandı...
plakada yamuk gibi hocamve bukadarda düşük değil ya hafif bi orantısızlık oluyor ama bu çok servise bi gösterin
ustam sizin bu işi bir kaportacıda çözer bence tamponu sökecek yada gevşetip arkadaşlarında dediği gibi tırnaklarından oturtup sıkacak benimkinde de biraz açıklık vardı ben biraz ayar yaptıkdan sonra kapandı...
Artık Fiorinolu
Valla İşin Özü Aracı Yeni Aldım Nedir Ne Değildir Tam Bilmiyorum. Ama 2 Gün Önce Ön Izgaraları Söküp Siyaha Boyadım. Alt Panjuru Sökünce Gördümki Tampon Muhtelif Yerlerinden Kablo Toplama Cırtı İle Metal Aksam Yerlere Gerdirilerek Tutturulmuş Alt Taraflarından. Kaputu Açıp Baktım Üstten Bakıldığında da O Cırtları Görmek Mümkün. Buda Sanırım Tırnakların Kırıl Olduğunun Sinyalini Veriyor![]()
kopçalarındada sorun olabilir abi sen bak eğer kopçalardan felansa düzelmez.
Tampon değişmiştir sonrasında da oturtulamamıştır tam olarak. Benim de aynı, fazla önemsemiyorum.. Kaput ve tampon arasındaki açıklık da aynı![]()
Beneficium accipere libertatem est vendere
kaputu açıp baktığınızda göreceksiniz dört yada beş adet civata var onları gevşetin (t25 torx anahtar ile),tamponun alt kısmına eğilip bakın orda da bir o kadar civata var..onları da gevşetin ,ikinci bir adam tamponu yukarı doğru çekerken siz de kaputa doğru üst kısmını iterek sıkın,sonra da alttakileri sıkın işlem tamam olur..
tırnaklar boşta duruyo gibi kaportacının yolunu tutmanızı tavsiye ederim..kazasız günler
noone knows that except both of us
Punto Evo 1.4 Dynamic S&S Dualogic
FG Monster 4x4 1/6 Off-Road
Revo 3.3 4X4 1/8 Off-Road
resmen kaput açık giibi duruyor bi servise götür belki tırnğı vidası faln takılmamştır mutlaka bi çözüm bulurlar
kaputu kaldır 4 tane tork vida var gevset sonra tamponun ust kısmını azıcık ıtıkle far altlarına bak istediğin konuma gelince bir kısıde hemen vidaları sıksın olay duzelir
kolay geldin 10 dak lık is
çözümü var arkadaşlar;
yetkili servise gidip söktürüp tekrar taktıracaksınız. ön panel ayarlanıp yeniden takılacak. ben bu işlem için 120 tl'ye kıymıştım. İnce bir mevzu!
(10 dakikadan çok daha fazla süren bir işlem!)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri