siyah mat yaptığında zamanla parlıyacak bazı bölgeler ve çok kötü durur... Bence parlak siyah kaplatmak en uygunu...
https://www.hepsiburada.com/Liste/mo...oryId=20024867
şu ürün nasıldır acaba alıp kullansakmı?
bu olayı bi kaç yerde daha gördüm ama direksiyon üzerinde nasıl olur bilmiyorum yakın zamanda bahçelievler tarafında oto kılıf kaplayan bi firma var onlara gidip sorucam şu anda en uygun yer 150 tl gibi duruyor biraz daha uygun fiyat bulabileceğimi düşünüyorum..
bir arkadaş folyo kaplama gibi bişeyden bahsetmiş acaba siyah mat folyo yapsak nasıl olur? avuç içinden çok mu kayar ter falan yaparmı acaba?
siyah mat yaptığında zamanla parlıyacak bazı bölgeler ve çok kötü durur... Bence parlak siyah kaplatmak en uygunu...
https://www.hepsiburada.com/Liste/mo...oryId=20024867
şu ürün nasıldır acaba alıp kullansakmı?
Konu WiSTaRiA tarafından (13/08/2011 Saat 02:20 ) değiştirilmiştir.
Arkadaşlar aynı sorunlardan ben de müzdaribim. Ayrıca benim radyo,cd player üzerinde de soyulmalar var (Araç 2007 GP dinamik). Ankara'da bu sorunları nasıl çözebilrim? Böyle sorunlar yaşayıpta çözüm yolu bulan arkadaşlar var mı Ankara'da, yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.
sedef kaplama güzel arkadaşlar istanbul avrupayakasında yaptırmak isteyen varsa 0536 795 08 79 ben yaptırdım adamın ismi hasan 30tl verdim çokda güzel oldu
An itibariyle aracim artcar da ve deri direksiyon kaplamasi yapiliyor. Umarim iyi bir seyler ortaya cikar
Yapılmış halide bu arkadaşlar...
gerçekten güzel olmuşgüle güle kullanın. ne kadara mal oldu mahsuru yoksa..?
gayet güzel olmuş aslında hazır yaptırmışken vites topuzunu da aradan çıkarsaydınız
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Hocam 150,00-TL'ye çıktı bu iş. Bende işin aslı bu kadar kaliteli beklemiyordum. Arabanın içi yaptırdığım günden beri yeni araba gibi deri kokuyorAyrıca dokunma hissi çok hoş.
Vites topuzunuda yaptıracaktım fakat vites topuzu yırtık olduğu için yapamadılar. Bu yüzden yenisini arıyorum fakat çok pahalı. Bizim araca uyumlu herhangi bir model alıp deri kaplatacam fakat hangi model uyumlu bilmiyorum o yüzden internetten alamadım. Sanayiye gitmeye de fırsat olmuyor. En yakın zamanda vites topuzunuda yaptıracam inşallah.
Sa arkadaslar. Bende Nisan ayinda bir grande punto dynamic sahibi oldum. Ilk aracim suan icin cok memnunum. Ama bende de direksiyonda soyulma var. Deri kaplatmayi planliyorum. 5-6 saat kaplamasi suruyor falan diye duydum dogru mudur?
2 ile SE Xperia Neo V cihazımdan gönderildi.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri