bende kullanıyorum. tavsiye ederim.
bencede kesinlikle al 2 yıldır kış lastiğini kullanıyorum bridestone aldı arkadaşım kışlık 1 yılın sonunda kullanılmaz hale gelmiş ikimizde aynı şekilde kullanmamıza rağmen hatta ben uzun yollara bile gittim geldim kış aylarında bir kez olsun üzmedi kaydırmadı pati çektirmedi bana kesinlikle kullan derim zaten adamlar uçak lastiği üretiyor kalite illaki var
bende kullanıyorum. tavsiye ederim.
şiddetle yokohama tavsiye ederim c drive c drive 2 adında modelleri var harika hem dayanıklı hemde sesi mükemmel kesiyor...
15 jantlar içinde varmı acaba ben 185/60/15 kullanmak istiyorum
duplop lastikleri hakkında bilgisi olan varmı.çok ses yapıyo gibi geliyo bana özellikle kışın cok sert lastik
kış lastiği alacağım ve kesin petlas almayı düşünüyorum yerli malı olsun bizim fabrikalarımız çalışsın, elin hansına davidine paramız gitmesin.
kesinlikle petlas en son kış eski arabamda bende kullanmıştım tutuşu kalitesi fiyatı gayet iyi.
195/55/16 petlas var bende de yol tutus gayet basarılı tavsıye ederım.
tesadüf olmuş...bende değiştireceğim zaman petlas alcam...şu an michelin var 16 inç...lastikler sessiz ama en ufak kasiste çukurda canta dayanıyo şahsen bıktım aartık..bi sonraki lastiğim petlas...birazda milliyetçi duygularla hareket ediyorum gerçi ama neysebiz almazsak bu adamlar nasıl kendini geliştirecekler??
noone knows that except both of us
aynen emre...katılıyorummm
noone knows that except both of us
Eski puntoma bridgestone lastik almıştım fakat bir süre sonra sertleştiler ses ve sarsıntı oranı çok yükselmişti bende gittim 4 tane Dunlop sp sport300 aldım hem deseni hoşuma gitti hemde bridgestone dan sonra bana baya komforlu gelmişti 15000km filan kullandıktan sonra arabayı sattım şimdi evodaki goodyear lastikler eskiyince tekrar dunlop almayı düşünüyorum.
1.9 Peugeot 205'ime dun sabah 4 petlas taktırdm. Sehir içi ve Otoyolda deneme firsatim oldu. Bir kaç siteden yorumlari okuyarak aldim, bu kadar kaliteli olacagini beklemiyordum. Herkese tavsiye ederim. Yol tutusu, sessizliği üst seviyede. Petlas kullananlar gule gule iyi gunlerde kullanin.....
Arkadaşlar Petlas devlete ait bir şirtketken özelleştirilmiş bir işletme.
Ben de lastik bakıyorum ve alacağım zaman şu an aracımın üzerindeki lassa atracta ya da petlas arasında karar vermeyi düşünüyorum.
Ben 1 ay önce aldım ölçüleri 205/40/17 V desen gayette memnunum bi sıkıntı olmadı zaten 2 yıl garanti veriyorlar 1 yılda yol yardımı
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri