Yazilim yaptirmak en iyisi..
t jet inde racechip pro powerbox kullanan var mı var ise izlenimleri nelerdir nasıl bir alettir bilgi lütfen...
Yazilim yaptirmak en iyisi..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
sağol ertuğ ..sanırım kullanan arkadaş yok
aynen. peki yazılımda yakıt artıyomu? malum boyle bile çok yakıyo
Kullanima gore yakit konusu degisir ben 7.0litre civarlari yakiyorum sehir ici ama 10lt yakan da gordum![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
ben en son 170liraya fulledeim 41litre yakıt aldı 360km küsür gitti öyle abartı bir kullanımım da yok
500km hayal galiba benim içinama blow off var araçta
İSYAAAAAAAAAAAAAAAN![]()
Annem 12.5 ortalama ile kullanıyor ne zmn alsa arabayı ardından bi bakıyorum ortalama yalan olmuş... benim ortalama şehir içi 7.8 servisten yeni cıktı araç....
ben anlamıyorum şehir içi 7.0 nası yakılır... hangi şehirdir orası zaten gir bi köprü trafiğine dur kalk yap ortalama yavaş yavaş 7.9 lara 8 lere geliyor....
şehir içinde çok kibar kullanıyorum ama 7 leri görmedim...
bu araçlar için şehir içi kullanıma özel ekonomik yazılım var mıdırciddi soruyorum sahiden var mıdır ? hani şöyle bi eco tuşuna bassak yazılım girse devreye üzülmesek bizde...
Sürekli durk-kalk yapılmıyorsa 7-8lt/100km lik ortalamayı tutturmak çok kolay.Benim de ortalamam 7lt lerde.Eğer aşırı tüketim varsa, araçta ya teknik bir problem vardır ya da sürüş tarzı agresiftir...
şehiriçi kullanımda (aman az yakayım die kasma olmadan) 6.5 lt.
starjet rulezz)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri