Arkadaşlar merhabalar...
Uzun bir süredir yoktum forumda. Gp m ile aram iyi değil moralim çok bozuk arkadaşlar. Biliyorsunuz gp me aşık bir insanım hala da öyle ama beni çok üzüyor. Yukarıda açmış olduğum problem hala devam etmekte. En son konuyu açtığımdan bu yana araç 4-5 defa servise gitti gitti geldi. Bugün yine bıraktım yarın sabah alıcam.
Servisin demesine göre (daha önce radyo frekansı gibi saçma sapan bişiy söylemişlerdi) son surum= sigortadan kaynaklanan bir problem tam olarak daha nesi var öğrenemedim aracın soğumasını bekliyorlarmış dolayısıyla yarın sabah son bir kontrolden geçecekmişşşş. Bakalım bekleyip görücez ama çok sinirliyim. Parça değişimine gidebiliriz falan dediler ama sanırım değişlim olmadı. gerekirse yapıcaklar ama bu son gidişim gerekirse dava açıcam arkadaşlar. Bu konuda görüşlerinizi bekliyorum. Hangi durumlarda bayii dava edilebilir?, araç 7 aylık henüz garanti kapsamında zaten. Araç, yeni bir gp ile değişim olabilir mi?
Onların demesine göre hiç bir gp de bugüne kadar böyle sorunla karşılaşmamışlar. Benim ki ilkmişşşşş....
...işte böyle sevgili dostlarım...