ümit Nickli Üyeden Alıntı
sağol hocam senin arabayı almadık böyle uğraşıyoz, motorda ses vardı 3 gün önce bıraktım baskı balatadanmış, dün debriyaj seti ve volan değişti, kızdırma lambası yanıp sönüyordu 10 15 saniye, kızdırma bujilerini değiştirmeden kızdırma ünitesi değişti sorun halloldu. bu arada kızdırma ünitesi 205 tl debrijaj tk 202 tl volan 472 tl civata sabitlemeyi bile fatura etmişler ayıp yaa...loctite 17,80 tl ısıtma ünite değişim işçiliği (soketi çıkar yeisini tak 2 dakika sürmez 12,90 tl, volan sökme takma işçiliği 236,54 tl işçilik ve parçadan %10 ar iskonto + kdv toplam 1217,82tl evet bir baskı balata değişiminin serviste bana faturası bu oldu arkadaşlar... Battım ben... şimdide ısı sensörü için komple ayna değişecek dediler, klima gazı koydular kondanser (klima peteğinde- radyatöründe) kaçak var, boyalı gaz basıp sarı renkli bir gözlükle bana gösterdiler, dedim kalsın, sonra bakarız, servis bu tamirle uğraşmaz kondanser değişecekmiş, ön tampon komple sökülüyor yarım gün işçiliği var, sağ ayna komple değişirse boya vs 200 tl yi geçiyor. haliç oto bakırköy sağ aynadaki sensörü aynayı komple değiştirmeden hallederiz diye bir cümle kurdu, erkay oto nun servisi allaha emanet işliyor arkadaşlar, piyasada bu işlemi yaptırsam volanı komple değiştirmeye gerek olmazdı, değişen parçaları teslim ettiler volanın yüzeyinde ufak tefek pürüzler vardı baskıdan kaynaklanan, torna ile çok rahat düzeltilirdi, 500 tl param çöpe gitti, sağ aynada sensör değiştiren henüz yok erkay oto da bu adamlar eğitim almıyorlar mı? Adam gibi FIAT servisi bulamayacağız anlaşılan, ERO servis erhan abiye sordum o da sağ ayna değişecek dedi, en sonunda alıcam sensörü ben değiştirecem, erkay daki servis elemanı neymiş klimanın soğutmamasının sensörle alakası yokmuş, sana işini benmi öğreticem, git araştır öğren, dış sıcaklık sensörü eksili değerler okutursa yol bilgisayarına dijital klima soğutmaz dedim.
Yer imleri