var mı öyle bir yer
Merhaba,
Direksiyonun derisi hafiften atmaya başlamış durumda. Ankara'da direksiyonu kaplatabileceğim, kusursuz işçiliğe sahip olan bir yer arıyorum.
İstediğim tarz BMW M direksiyonları gibi bir direksiyon. Kırmızı dikişli olacak, yumuşak, dokununca "vaaay" dedirtecek bir deriye sahip olacak. Tabii herşeyden önemlisi 1 sene sonra atmayacak, fabrika çıkışı gibi duracak.
Tavsiye edebileceğiniz yerleri paylaşırsanız sevinirim.
Teşekkürler.
var mı öyle bir yer
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
İşte bilmediğim için yardım istiyorum zatenmutlaka her şehirde vardır diye tahmin ediyorum. Keşfedilip ortaya çıkmayı bekliyordur
![]()
Bursa'da olan bir firmanın konusu geçmişti forumda illa Ankara'da da vardır.Umarım gönlünüze göre bir yer bulursunuz.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Bugün Erdal Oto Döşeme'de direksiyonumu ve el freni topuzumu kaplattım. Tahminimden çok çok daha iyi oldu. Gerçek İtalyan deri, siyah dik, kırmızı yatay dikişler, kusursuz bir işçilik... Herkese şiddetle tavsiye ediyorum.
Edit: Punto'larda vites topuzu ve direksiyonda bulunan deri kaplama gerçek deri değilmiş. Organik deri adı verilen sunni deri benzeri bir malzemeymiş. Yapılan işlemden sonra fabrika çıkışı direksiyondan kat kat daha iyi bir sonuca ulaştım. Yakın zamanda fotoğraf eklerim![]()
güle güle kullanın foto bekliyoruz kaça yaptırdığınızıda yazarmısınız?![]()
Aynen ankaradayım bende yaptırırım fiyat veresimi gördükten sonra![]()
Hayırlı olsun.
Yalnız resim ve fiyat belirtmeden bu başlik havada kalır![]()
evo evo..
Kesinlikle şiddetle tavsiye edeceğim yer vardı benimde geç kalmışım ama30 yıllık tecrübe bmw m dikiş ustası ben direksiyonumu yaptırmıştım şaşmazda cici oto düşeme google da çıkıyor.
Güle güle kullanın bu arada verdiği hissi çok iyi bilirim..
Resimler gelmedi hala![]()
evo evo..
Resimleri yarın akşam söz ekleyeceğim. Fırsat bulup çekemedim. 200 TL'ye vites topuzu+direksiyonu yaptırdım. Resimler yolda![]()
merakla bekliyoruz![]()
hala bekliyoruz![]()
Gecikme için kusura bakmayın. İlk fotoğraflarda araç felaket derecede kirliydi. Bu durum için de kusura bakmayınİşte resimler:
iPhone 4 ile çekilen resimler:
Deri seçim aşaması:
Kaplama bittikten sonra bugün çektiklerim:
Bu resimde direksiyonun arka tarafında taşmış deri gibi gözüken kısımlar hatalı kaplama değil, direksiyonun kendi plastik aksamı. Fotoğraftan sonra benim de aklımda şüphe oluşmuştu. Kontrol ettiğimde deri değil plastik olduğunu gördüm.
Canon fotoğraf makinası ile çekilen fotoğraflar:
İstediğiniz başka açı varsa çekebilirim. Dikiş rengini (dik atılan dikişler ayrı, çapraz atılan el dikişi ayrı olmak üzere) istediğiniz gibi seçebiliyorsunuz. Ellerinde envayi çeşit deri mevcut olduğu için deriyi de kendiniz seçiyorsunuz. Bir İtalyan deri atölyesinde şahsınıza özel Ferrari direksiyonu diktirmek gibi düşünebiliriz![]()
Valla güzel olmuş
hayırlı olsun güle güle kirletin
benimde kafama yattı bakalım yazın nakit durumunu düzeltince böyle şeylere kafa yoracam![]()
çok iyi olmuş abi benimde direksiyon ve vites soyuldu böyle yaptırırsam hem koltuklarda kırmızı çok süper olur bak şimdi kanıma girdinklimanın orayı snmi boyadın abi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri