çıkmacılara bakın bence
1 ay önce 2011 punto my life active aldım, dikkat ettimde sürücü ve yolcu kısımlarında olsun ne tutmaçlar var ne de elbise asacak çengeller. bana göre büyük bir kayıp. eksiklik hissediyor insan. takım elbise asacağım, 2 ye katlayım bir yere koyuyorum. kırışıyor vs vs..
bence bu sorunun acilen çözülmesi gerekiyor.
çıkmacılara bakın bence
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
bizim araçlarda da şöför tarafında bile var tutmaçşu fiat alem marka he koymadı mı koymuyor cimrilik yapıyor koydumu da fazla fazla koyuyor
![]()
son çıkan gp ler de yoktu ama evo da olmaması ilginç![]()
Keyif BMW'Dir...
Hayret nasıl yok ya takmayımı unuttular acaba![]()
Evo Dynamic Skydome araçta sadece önlerde yok, arkalarda var.
bizim arabada da yok.
bu tutamaçları nerden temin edebiliriz.fiyatları ne düzeydedir?
valla ben çok kavga ettim bayiyle ve fiat'la. kıytırık 3 tane plastiği bile çalmışsınız dedim ama nafile, aksesuar olarak satıştaymış onlar. tanesine ise 40 TL fiyat çekince yürü git işine dedim, ama büyük bir eksiklik. arabaya binen yolcu ilk elini oraya atıyor, nerde lan bu el tutma yeri diyor , bende araç çok pahalıydı onları çıkarıp fiyattan düşürdüm diyorumdiyecek laf yok FIAT SAGOLSUN(MU ACABA)
"Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer, içsende tükenir, içmesende..." Neyzen TEVFİK
Grande Punto 1.4 / 77hp / S&S / E5 / Dualogic / 2011 - Beyaz
Benim Evo da sağ tarafta mevcut şöför tarafını hatırlamıorum aksam bakıp yazarım![]()
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
Kemal Oto - Mehmet abi'de yokmudur acaba bu aksesuar ?
"Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer, içsende tükenir, içmesende..." Neyzen TEVFİK
Grande Punto 1.4 / 77hp / S&S / E5 / Dualogic / 2011 - Beyaz
şimdi arakadaşlar diğer araçşarı bilmiyorum ama benmi araçımda ön şöför ve yolcu kısmında yok ama arkada hem sağda hem solda tutamaç var,önlerde olmamasının sebebi ise yan hava yastıklarından kaynaklanıyor,bence ön kısımda tutamaç olmayan zaten şöför kısmında yoktur ama ön yolçu kısmında yoksa büyük itmal o araçta yan hava yastıkarı mevcuttur.
Punto Evo 5K Dynamic, 1.3 Multijet 75 HP
Sürücü tarafi hariç, her yerde tutmaçlar var (3 tane)
evo evo..
arkadaşlar zeynel kardeş şaka yapmış ama gerçekten adamların kafaları iyi herhalde benim araçta 1.4 fire active tutmaçlar bagaj aydınlatması isofix hepsi var . ama aynı model araçlara sahip arkadaşlar hep bunlar yok diye şikayet ediyo bizimde aklımıza adamların normal bir kafa yapısında olmadıkları geliyo![]()
kafaları iyi değilde gp ilk çıktığında hepsini koydular millleti çektiler sonra herzamanki gibi özellikleri azalttılar..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri