39 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: triger seti ve kayışı yardım lütfen..

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #24
    hasan ali Z.
    HasanAliz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    20/12/2008
    Mesajlar
    555
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 116

    Standart

    Alıntı kuhi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim aracımda 60.000 km bakım yaptıracam ama serviste değil servis insanı gerçekten öpüyor
    Allahtan sanayi içinde çalşıyorum ve Bir arakadaşımın Özel Oto Servisi var ve ona yapıtıracağım Ortalama 400-500 tl tutar dedi triger kayışı dahil değişimde .
    servistede 350 -450 arası rakam veriliyor. bende 420 TL ye triger seti, antfriz vs vs
    + ekstradan su pompası vs değişimlerinide yaptırdım. Rakam bu. su
    Su pompasını değiştirip değiştirmek istemediğim soruldu. ne kadar süre daha gider dedim. Onun garantisi veremiyoruz süre söyleyemeyiz dediler. Sonra ileride kaçırmaya başlarsa servisten bilgi aldım derseniz biz problem yaşarız , siz talep ediyorsanız değiştirelim dediler. Tamam değiştirin dedim. 70 -80 TL arası da onu eklediler. Birkaç ufak tefek bakım işlemini de yaptılar. Lastikleri vs kontrol ettiler. Ekstradan hediye olarak motoru yıkayıp koruma yaptılar. Aynı zamanda yine hediye olarak Klima bakım ve temizliğini yaptılar. Klimanın tüm borular aparatlar vs hepsini kimyasal maddelerle tertemiz yaptılar. 24 saat klimayı kullanmamanız lazım dediler. 24 saat sonra klimayı açtığımda fandan gelen hava miktar, kalite ve kokusunun tertemiz olduğunu gördüm.

    Ben serviste triger değiştirmekle çok iyi yaptığıma inanıyorum. Bir sürüde hediye almış olduk böylece
    Konu HasanAliz tarafından (08/06/2011 Saat 14:51 ) değiştirilmiştir.

  2. Bu mesaj için teşekkür edenler:


Benzer Konular

  1. T-Jet triger kayışı 60.000 bakımı
    ilker_ozcevik tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 17
    Son Mesaj: 24/02/2012, 19:12
  2. Triger kayışı ve motor üst kapak contası
    cantekin tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 12
    Son Mesaj: 08/12/2011, 00:20
  3. Triger Kayışı
    sumer tarafından Servis forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 16/11/2009, 00:12

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com