Evet aynı güncelleme, 95'lik genelde araçlarda olan 2. viteste takılma güncellemesi...
Printable View
ben dualogic şanzımandan memnundum.bir suru secenek sunuyor.ekonomik,manuel,spor nasil istersen kullan.benim gibi hayatinda ilk defa kullananlara alisincaya kadar biraz tuhaf gelebilir.ilk haftalar araba kullanmaya yeni baslamis gibiydim.alisinca ariyor insan.ss ve eco tuslarini direksiyona koysalar daha kullanisli olacagini dusunuyorum
arkadaşlar,
zincirlikuyu birmotta bu güncellemeyi yaptıran var mı? Servisin bundan haberi varmı acaba diye aradım ama serviste telefonu açan yok. Daha önce burada yaptıran varsa hafta için gidip bende yaptırayım dedim
Bu sorunu ilk yaşayanlardan olduğum için zaten erkay otoya gitmiştim (İlk mesajlarda bahsetmiştim sanırım) Erka oto da güya güncelleme yaptı ama neyi güncelledi bilmiyorum tabi. Hiçbirşey değişmemişti.Acaba bu güncelleme ben gittikten sonra mı çıktı???
Dün 10000 bakımı icin gittiğimde yazılım güncellemesi yapıldı.Bu halı ile tam istediğim araba oldu diyebilirim, artık rampalarda korkmuyorum:)
konuyu hortlatmak gibi olmasın ama 2012 model sıfır alan arkadaşlar bu sorunla karşılaşıyorlar mı?
yeni araçlarda bu sorun düzeldi geldi diyebilirmiyiz, yeni yazılımlar ile vs?
konuyu bence de hortlatalım liebermann kardeş.
aracımın teslimini bugün bir aksilik çıkmazsa alacam. eğer geçen sene gündemdeki sorun halen devam ediyorsa ona göre teslim almadan servise güncellemesini yaptıralım. var mı 2012 model kullananlarda bu şikayet?
2012'lerde çıksa dahi kormkayın, bizim 1000-2000'lerde yaşadığımız sorun güncelleme sonrası tekrarlamadı. Benim arabam şu an 21000'de mesela. Sizn yeni arabalarda aynı sorun olursa gider güncelletirsiniz:)
Bi an heycanlanıp okumadan atmışım ama yinede desteğiniz için teşekkür ederim.
2012 model duologic vites hali hazırda güncel çıkmış olması gerekir 2011 de yapılmış bir güncelleme 2012 yi zaten kapsar diye düşünüyorum.Malesef benim aracımda vites geçişlerinde çok sıkıntı yaşıyorum servise gidecem bakalım ne dicekler.Sorunun düzeleceğine hiç inanmıyorum ama neyse.Buradan sizlerle paylaşırım.
Dualogic gayet iyi bir teknoloji. Benimde 1 sene kadar tecrubem oldu ve neredeyse hic sikinti yasamadim.
Fakat aracin debriyaj, bakim ve yazilim guncellemeleri ile parca degisimleri hep gunu gunune yapildi.
Bu gibi konularda yabancilarin "Routine Maintenance" (Rutin Bakim) dedikleri sey cok onemli arkadaslar. Maalesef ulkemizde bazi seyler yetersiz kaliyor. Kullanici bir takim seyleri kendisini Knowledgebase yaparak ogrenmek zorunda burda. Cunku belli bir standart yok.
Sent my GT-I9100 using 2