arkadaşlar forumda tavan kirlenmesiyle ilgili proplemler gördüm . eğer tavanınız klekelenmişse sakın üç kağıtçılara paranızı yedirmeyin. kirlenen tavanınız varsa servise gidip bir dünya para verip de yenisini almayın paranızı çöpe atmayın arkadaşlar. kimileri bu lekeler çıkmaz,tavan bitmiş,mahvolmuş... temizlenirse ya da ovalanırsa bozulur tiftiklenir gibi sözlerle sizi kandırıp sizi yolmasına müsade etmeyin. benim araca aynı şeyler söylendi ben de sinirlendim artık isterse araç yansın dedim gittim 3 tl ye tam olarak adını hatırlayamadığım süte benzer leke çıkartıcı aldım deterjancıdan durumu da anlattım kumaştaki lekeyi en iyi şekilde temizleyen bir şey var mı dedim bana bu sıvı maddeyi verdi . ilk önce fiyatından dolayı şüpelendim artık ne olursa olsun dedim ve bir miktar suya o sıvıyı karıştırdım
ovalayarak uyguladım kuruduktan sonra sonuç inanılır gibi değildi harika ilk günkü gibi çiçek gibi oldu. hem de 3 tl ve maksimum sadece 1 saatinizi alır bu işdediklerinin aksine ne tavan bozuldu ne de tiftiklendi külliyen yalan ben kendim yaptım ve gördüm
usta sende bi zarar olmamış ama tavanı sarkan çok arkadaş var şöyle yapılabilir aslında güzelce silinir ıslak olan yerler saç kurutma makinası ile hemen kurutulur
Söleyim aspırıne diye bi marka![]()
aspirin dediğiniz elbise ve halılardan leke çıkaran şey değil mi![]()
arkadaşlar ben markasına bir bakayım buraya yazacağım. şu an bakardım da müsait değilim
bence bunu kimseye tavsiye etmeyin.Hatalı bir kullanımda sarkan lekeli bir tavan ile karşı karşıya kalırız.Dışarıda bu işi hakkıyla yapan bir sürüde firma var.İlk aracımda buna benzer bir denemeyi bende yaptım.Sonuç hüsran oldu.Lekeler çıktı ama tavanın heryerine dağıldı.Çok uğraşmıştım.Kimseyede tavsiye etmiyorum.
Raid aspirin temizlik deterjani bu mu ürün?
Raid Aspirin Temizlik Maddesi / Deterjanı, fiyat 3 TL/ad., Başakşehir ? Ticaretimiz.com
benim bagajdada var herdaim yanımda taşıyorum. kemerlerin ordaki ve direklerdeki açıkrenk plastikleride tertemiz yapıyo
peki arkadaşlar bu dediğiniz ASPRİNE kapı içlerindeki döşemede de etkili oluyor mu? deneyen var mı? malum bordo içli evom var ve kapı içleri harita gibi oldu.
Hangi içki sarhoş eder hayat kadar?
kapının palstik ve kumaş döşemesi değil mi? öyleyse benimki gri ve tertemiz yaptı
kardeş hortumla su tutmayacaksın çok şiddetli bi basınçta uygulamayacaksın..Bu ürün gerçekten 10 numara bu ürünün benzeri yok.Ben firmayla ortak değilim ancak kullan gözlemle hak vereceksin. Tavan sarkması olduysa eski aracında bence o araçtandır artık senın tavanın miyadı dolmuştur bence. Yoksa kesinlikle bu ürün tavan sarkması felan yapmaz emin ol..
vallaha işin doğrusu bu ürün değil 3 tl, 100 tl olsa yine alırdım. o kadar müthiş bir şey. alın deneyin sonuş harikadan da öte bir şey. aynı zamanda araçlarımızın iç tarfta direkteki beyaz plastik aksamları bile süt gibi yapıyor ben oraya da kullandım sonuç ise gözlerime inanamadım süt gibi yapıyo sanki aracı yeni almışın gibi duruyor o derece müthiş yapandan allah razı olsun. hiç düşünmeden arcınızın tavanı kapı içleri plastik aksamları için kullanın kaesinlikle yan etkisi yok
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri