Araba sürmeyi de bilmiyor olduk yahu işe bakın. Arkadaşım ne tesadüftür ki ben de Tokat'ın Niksar ilçesinde çalışıyorum ve bu coğrafyayı az çok bilirim. Yine büyük bir tesadüftür ki Aydın/ Sökeliyim. Coğrafyayı filan geçtim de ben, sen en düzlük senin seçeceğin bir coğrafya da deponu da biz dolduralım, şehiriçinde o kadar km git biz yanındayken; böylelikle forumdaki araba sürmeyi bilmeyen bizlere de birşeyler öğretmiş olasın. Sakın saldırı olarak anlama bu söylediklerimi. Amacım tartışmak filan değil. Sadece öğret bize lütfen. Çünkü inanmak istiyorum ama olmuyor.
+1000
Üstadım benim arabayla da uzun yolda en fazla 950 gördüm ben.. Diyelim ki 6 ileri oldugundan dolayı 1050 olsun ya da 1100 (imkansız ama); 1300 km yapana ben de arabanın anahtarlarını veririm
Benim arabam henüz 17000 km'de. Zaten bir bakıma girdi o da 10 bin bakımıydı. Yani bakımları tam. Temizliğe filan da gerek yok anlayacağınız. Tertemiz motor, buyursun 1300 yaparım diyeni misafir ederim.
Cevabı yukarıda verdim ama ben şehiriçi en fazla 750 filan gidebiliyorum. Şehirlerarası da en fazla 950 yi gördüm.
Bu arada klima konusunu resmen patlattık. Bu tartıştıgımız konuyla ilgili zaten başlık var forumumuzda. Arkadaşım sen en iyisi ilgili konu başlığına 1300 km gittiğini yazar mısın? Şehiriçi gittiğin yolu da yaz da bakalım diğer arkadaşlar ne gibi yorumlar yapacak buna. İyi akşamlar. Saygılar
Yer imleri