Alıntı albuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben tokatın zile ilçesindeyim burada araba yokki trafik olsun
buradan kalktım aydına gittmiştim 1260 km yaptım 1 depoyla benim aracım 90 bg 6 ileri ve motor allah nazardan saklasın çok bakımlı borpower kullanıyorum devamlı enjektör temizleyici koyuyorum depoya claen karbon yaptırıyorum... ve tabiki 90-100km hızla sabit gitmeye çalışıyorum sen araba kullanmasını bilmiyorsan araba ne yapsın
Araba sürmeyi de bilmiyor olduk yahu işe bakın. Arkadaşım ne tesadüftür ki ben de Tokat'ın Niksar ilçesinde çalışıyorum ve bu coğrafyayı az çok bilirim. Yine büyük bir tesadüftür ki Aydın/ Sökeliyim. Coğrafyayı filan geçtim de ben, sen en düzlük senin seçeceğin bir coğrafya da deponu da biz dolduralım, şehiriçinde o kadar km git biz yanındayken; böylelikle forumdaki araba sürmeyi bilmeyen bizlere de birşeyler öğretmiş olasın. Sakın saldırı olarak anlama bu söylediklerimi. Amacım tartışmak filan değil. Sadece öğret bize lütfen. Çünkü inanmak istiyorum ama olmuyor.

Alıntı omerv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
benim arabamda 90 bg 6 ileri 53000 de ve son derece bakımlı. kendine güvenen gelsin arabamda 1300 km yol yapsın bir depoyla. sonra anahtarı da alsın gitsin ))
+1000
Üstadım benim arabayla da uzun yolda en fazla 950 gördüm ben.. Diyelim ki 6 ileri oldugundan dolayı 1050 olsun ya da 1100 (imkansız ama); 1300 km yapana ben de arabanın anahtarlarını veririm

Alıntı hilmiusta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
)) ya ben hıc depoyu doldurmadım bu kadar km yaparmı bı depoyla benım de ınanasım gelmıyour bende duzenlı bakım carbon falan yaptırıyorum bı enjektor temızleyıcı kulanmıyorum bor da kulanmıyourm bu kadar etkıleyecegını tahmın etmıyourm
Benim arabam henüz 17000 km'de. Zaten bir bakıma girdi o da 10 bin bakımıydı. Yani bakımları tam. Temizliğe filan da gerek yok anlayacağınız. Tertemiz motor, buyursun 1300 yaparım diyeni misafir ederim.

Alıntı albuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
siz kaç km yapıyorsunuz bu araçla allah aşkına ya merak ettim şimdi
Cevabı yukarıda verdim ama ben şehiriçi en fazla 750 filan gidebiliyorum. Şehirlerarası da en fazla 950 yi gördüm.

Bu arada klima konusunu resmen patlattık. Bu tartıştıgımız konuyla ilgili zaten başlık var forumumuzda. Arkadaşım sen en iyisi ilgili konu başlığına 1300 km gittiğini yazar mısın? Şehiriçi gittiğin yolu da yaz da bakalım diğer arkadaşlar ne gibi yorumlar yapacak buna. İyi akşamlar. Saygılar