önce tanışma bölümüne kendinizi tanıtsanız...![]()
merhaba arkadaşlar aranıza yenikatıldım yol bilgisayarını tam manasıyla kullanabildiğimi sanmıyorum bir yardımcı olursanız çok sevinirim.
saygılar
önce tanışma bölümüne kendinizi tanıtsanız...![]()
Keyif BMW'Dir...
Tanıtır yaw.Bilen yazabilcek arkadaşlar yardımcı olr aynı zamanda.
Aracınız hayırlı olsun. Ben de yeni aldım arabayı, keşfediyorum yavaş yavaş. Yol bilgisayarını çalıştım bugün. Nedir tam olarak öğrenmek istedikleriniz?
Eren hoşgeldin aramıza, bi arada bize kendini tanıtırsın, seni daha iyi tanımış oluruz
yol bilgisayarı kullanımı gayet basit,
öncelikle verileri sıfırlamak için trip tuşuna( yol bilgisayarı tuşuna) birkaç saniye basılı tutuyoruz. daha sonra düğmeye her basışta farklı bir seçenek gelecek,
örneğin Aot (anlık ortalama tüketim) : bu senin son 100km de aracının yaktığı lt,
Anlık tüketim: bu da aracının o anda yaktığı tüketim,
menzil : aracındaki kalan yakıtla kaç km gidebileciğini gösteriyor,
daha sonra en azından benim pek kullanmadığım ortalama hız ve ortalama seyahat süresi var, aklıma gelenler şimdilik bunlar.
keyifli forumlar..!
teşekkürler bende merak ediyordum
yol bilgisayarı 2 satır olan puntolarda daha sonrasında 3 satır yapılır mı acaba?
gncl
2007 dynamic grande de yol bilgisayarı ingilizce.
trip A ve trip B diye iki farklı ölçüm yapabiliyor.
traip A veya trip B yi sıfırlamak için kol daki düğmeye 2-3 sn basılı tutuyoruz.
trip a dave b de katedilen km yazıyor.
hemen akabinde ortalama yakıt tüketimi yazıyor.
sonrasında anlık yakıt tüketimini yazıyor.
travel time da yolculuk süresini. yazıyor.
trip B de anlık yakıt tüketim değerlerini göstermiyor.
range de depodakiyakıtla katedilebilecek mesafeyi belirtiyor.
geçişler o koldaki düğmeye anlık basmakla, ve sırayla oluyor.
çok iyi yazamadım ama şimdilik bu kadar
bende active var ama bir türlü trip km sıfırlayamadım. sıfırlanmıyor mu? yada ben mi yapamıorum bi yardımcı olsanız.?
nasıl yani?
aracın km sini mi sıfırlıcaksın?![]()
peki GP'sini yeni alan biri olarak bende birşey sorayım.
benim araçta sürekli değişmesinden dolayı anlık tüketim olduğunu düşündüğüm değer
13.1 - 16.3 gibi değerler gösteriyor / 1km yazıo yalnız 100 km değil
bi sorun mu var acaba
o değer sizin 1lt yakıt ile nekadar yol yaptığınızı gösteriyor. ayar menüsünden değiştirebilirsiniz.
Arkadaşlar bu yol bilgisayarı menüsünü servisinde veya baska biryerde türkçeye çevirme şansımız varmı. 2008 1,3 punto yeni aldım yol bilgisayarından hiç bise anlamadım.
ya bende bişey sorucam arkadaşlar ,benimkisi 3 satır dynamic ancak sevmediğim bişey teyp açıkken radyo kanallarınıda gösteriyor yol bilgisayarında ben bunu istemiyorum zaten teybin ekranında var yol bilgisayarında ortalama tüketim olması daha hoşuma gidiyor bunu kapatmanın bir yolu var mı ? sürekli orada radyo istasyonunu görmek çok gereksiz geliyor bana
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri