Bence hiç LPG ye gerek yok..Hiçbiri iyi değil. Bence en iyi LPG hiç takılmamış LPG dir.. Sonradan niye öbür markayı taktırmadım diye değil niye LPG taktırdım diye pişman olabilirsiniz.
Bence hiç LPG ye gerek yok..Hiçbiri iyi değil. Bence en iyi LPG hiç takılmamış LPG dir.. Sonradan niye öbür markayı taktırmadım diye değil niye LPG taktırdım diye pişman olabilirsiniz.
This is not personel, just business..
[QUOTE=bvulgari;519134]Bence hiç LPG ye gerek yok..Hiçbiri iyi değil. Bence en iyi LPG hiç takılmamış LPG dir.. Sonradan niye öbür markayı taktırmadım diye değil niye LPG taktırdım diye pişman olabilirsiniz.[/QUOAracına LPG takarsan kesinlikle pişman olursun ama niye,neden daha önce taktırmadımda bu benzine bu kadar para verdim diye pişman olursun.Atiker var takalı 7-8 bin km oldu.%40 tasarruf ediyorum.10 binde ir bakımıda yok.hesap yaptığında dizelden bile ekonomik.Hiç düşünme taktır.Bende atikerin 1.250 tl lik olanı var.çok memnunum.tavsiye ederim.
BU 3 marka içinde en iyisi zavolidir.Atikeri hiç tavsiye etmem.Hem nette hemde reelde cok şikayetçi olan gördüm çünkü.İlla bu 3 marka arasından sececekseniz eğer zavoliyi secin derim ben.Ama başka markada olur derseniz: BRC![]()
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri