Merhaba arkadaşlar,
Forumda kısa bir araştırma yaptım ve sanırım bizim evoda sorun geliyorum diyor. Şöyle ki;
Aracım 2010 Mart ayı başında yola çıktı ve şu anda 17500 km'de...Bugüne kadar göz ardı ettiğim 2 kez olmak üzere uyarı almıştım.
Sanıyorum ilki , ilk 10 bin km'nin sonuna dogru idi. Diğeri de 15 bin km dolaylarındaydı. Ancak bendeki durum kontağı açtığımda ekrana gelen uyarı idi. Seyir halinde bir sıkıntı yaşamadım. Sorun nasıl düzeliyordu? Kontağı kaptıp sadece 2. kerede düzeliyordu.
Ancak 2-3 gündür neredeyse her kontak açışımda şu uyarıyı alıyorum "ASR devre dışı, ESP devre dışı, Hillholder devre dışı, Direksiyonu kontrol edin, Kılavuza bakın" ve bu şekilde marş alıyor ve asr ve esp yi deneyemezsiniz ama hillholder devrede olmuyor, yokuşta kaçırıyor, direksiyon cok hissedemesem de biraz sert gibi geliyor.
Neyse ki kavaklıdere var. Geçen hafta Kavaklıdere'de 20 bin bakımını da yaptırdık ve nüksetmemiş idi.
Umarım yarın servise uğradığımda sorunun teşhisi konur ve korktuğum gibi city kronik hatası ise değişimle çözülebilir.
Sizlerin de yorumlarını beklerim. Bir de sorum var. City değişimi yapıp da sonra yine yaşayan oldu mu? Olduysa garanti kapsamı nedir?
Teşekkürler
Yer imleri