Yapmaniz gereken ariza verdiginde servisi arayin, ya da arizza verdiginde o sekilkde calistirin ve servise gidin. Ancak ariza verdiginde zaten sistem hatayi kaydeder, serviste de gorunmeli. Sizde nasil oldu?
Yapmaniz gereken ariza verdiginde servisi arayin, ya da arizza verdiginde o sekilkde calistirin ve servise gidin. Ancak ariza verdiginde zaten sistem hatayi kaydeder, serviste de gorunmeli. Sizde nasil oldu?
Halit doğru söylüyorsun makine bu tabikide olabilir orada seninle hem fikrim lakin 2006 yılından beri süregelen bu problem bugün 2011 yılında bile hala devam ediyorsa olay makine bu olur demekten çıkar. Koskoca fiat bunun üstesinden sence 5 yıl gibi bir sürede gelemez mi? Bence gelebilir. Bu cty arızası yüzünden çok büyük kazalar atlatan arkadaşlarımız var. Eğer 5 aracın 3 ünde bu problem varsa ve bu hala yeni araçlarında bile düzeltilmediyse işte ben buna kızarım senin gibi makine bu olur diyip iyi niyetli davranmazdım. Hem zaten aracın daha garantili senin aracında garantisi bitmiş olsaydı ve bu problemi yaşayıp karşına yüklü bir mebla çıksaydı eminim şimdiki kadar sakin olmazdın. Benim aracım 2007 model çok şükür hiç böyle bir problem yaşamadım. Ama anladığım kadarıyla evo kullanıcılarıda dahil hepimiz potansiyel cty arızası adayıyız... Bu olay önemsiz birşey değil kaza riskin var sonuçta. Araçta çocuğun eşin ailen herkez olabilir.
BY Turbo SPORT 150 HP
Bende durup dururken verdi bu arızayı ama direksiyonda herhangi bir tuhaflık olmadı sadece hillholder,asr,esp çalışmıyor direksiyonu kontrol edin uyarısı veriyor servis makinaya bağladı arabayı ve bypass ile sildim dedi ama tekrar ederese getirin aracı önemli birşey olabilir dediler ama sürekli yapıyor bu arızayı arabam; bir iki defa açıp kapatınca düzeliyor çok ilginç anlamadım yani müsait olunca arabayı bırakacağım servise....
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri