reis fişi çekerizde araç iptal olmasınçok yakar belkide fişi çekince
MAF Denilen sensor hava akis debimetresi performans istiyorsaniz fisini cikartin arac biraz siyah duman atar ama rampalarda falan bariz farkedersiniz performans artisini saygilar...
reis fişi çekerizde araç iptal olmasınçok yakar belkide fişi çekince
Başka servisleri bilmiyorumda Erkay Oto / Mahmutbey Yetkili fiat servisine gidersen 52 tlye Carbon clean işini çözersin Erhan..
Servis danışmanı semra Hanımı bul yardımcı olucaktır..
Yaklaşık 2 saat sürüyo sen çayını kahveni içerken bide iç dış yıkama yapıyolar clööps gibi alıyosun aracını bi 2 gün biraz fazla yakıyo gereğini anlatıcak sana Ondan sonra yapıştırrr..Ben yaptırdm 2 ay önce..
İlk gün çok az kullandım bşy farketmedim ama Daha sonra tabi yakıtla birlikte çekişte de fark edilir bi artı gözledim Hatta buluşma olmuştu forumda sonuna yetişmiştimde Avcılar sahile gitmiştik özkan abilerle kalkışlarda patinaj çektiği için ne var aracında chiplimi Box'lumu diye soruyolardı bende şöforden deyip geçiştiriyodumSonra dönüş yolunda avcılar-florya arası gökaya (evo dynamic) 1 km kadar fark atmıştım Gürlemesede esssdiriyo yani
ama carbon'danmıdır şofördenmi o kadarını bilemiycemm
![]()
nerede bu maf sensörü .resim atabilecek varmı. bir türlü bulamadım resimde gösterilen parçayı. bişeyler altında yada içinde falan mı. ben kendim temizleyebilirmiyim...acil yardım lütfen arabam tekleme yapıyor...
peki benim araba neden tekliyor.sizce hata ne olabilir.hava alamıyor gibi oluyorr...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri