doğru hurdacıya, veyabir fiatçıya spariş edersen getirtebilir...
Merhabalar,
Sürücü tarafındaki güneşliğin oturduğu plastik parça düzeltmeye çalışırken kırıldı. Japonla yapıştırmaya çalışacağım ama parçayı bulabilirsem alıcam. Internette de tüm güneşlik seti satılıyo. Onu alıyım dedim fakat grande puntoya uygun olanı yok.
Yardım edebilirmisiniz, nereden bulurum bu parçayı veya güneşlik setini?
doğru hurdacıya, veyabir fiatçıya spariş edersen getirtebilir...
Izmirde nerede var ki hurdacı?
Fiattan sipariş verirsem kesin tuzlu bi fiyat çıkarırlar
Yolum düşerse uğrarım sağolasın.
oto izmir nickli üyeye çok teşekkür ediyorum. Izmir 6. sanayideki yerine gittim ve bana çok yardımcı oldu, o küçük parçayı da bulduk. Izmirdeki arkadaşlara tavsiye ederim. Çok teşekkürler.
Konu erdiyilmaz tarafından (25/01/2010 Saat 00:11 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlariniz birlestirilmistir.
ne demek abi bahaneyle tanışmış olduk her zaman diğer arkdaşlarında grande puntolarınızın tamiri ve bakımında olsun elimden geldiğince yardımcı olurum asıl ben teşekkür ederim güle güle kullan..
sitemiz aracılığıyla sorunlar çözülüyor... çok güzel doğukan kardeş gelmiş geçmiş olsun
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
Sağolasın eren kardeş çok doğru söylüyosun valla forumumuz sayesinde sorunlarımız çözülüyor.
Aynı sorun bende de var ve işin ilginç yanı 50.000 bakımı için otonun kapısını çalıp fiyat alamayı düşünüyordum.
Umarım bu güneşlik klipsi için bana da yardımcı olabilir.
malesef benimde güneşliği tutan parça kırıldı japonla falan yapıştırdım ama bu sıcaklarda her an tekrar çıkabilir ve güneşliği kullanırken eskisi gibi esneme yapmıyor kısacası bende istiyorum o parçadan ne kadara temin ettiniz acaba
gelin yapıştırmayla uğraşmayın o zaman abiye 4 liradan parçacımdan almıştık gözünüzde büyütmeyin gene 4 liraya alırız
servisde yok ama sanayideki fiat parçacılarda 2 lira bendekide kırılmıştı geçen hafta 3 tane almıştım bulamazsan ben göndereyim sana )) nereyi ellesem elimde kalıyor iç malzeme kalitesi sıfır arabanın.
herkese teşekkür ederim bende bi çıkmacılara bakiyim bari ama elinde hazır olan ve gönderme imkanı olan varsa çok sevinirim
servisten aldim 13.5 liraya ilgilenene duyurulur
abi 2 liralık parça yazık okadar paraya ya sanayide bulamadınmı ben gönderirdim 2 lira o 4 lirada kargo yine etmez 10 lira ))
arkadaşlar eşim yolcu tarafındaki güneşliği sağ cam tarafına çevirmek isterken kırıldı pahalı birşeymi?
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri