Merhaba,
Bu parçanın tam olarak görevi nedir ne işe yarar ayrıca aracın neresinde bulunur bozulursa ne gibi şikayetlere neden olur yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar ekli resimdeki parca arzalı cıktı üzerindeki tel sarımları kırılmıs klima acılınca radyotor fanı direk 2 kademeli acıldığı için klima soğutma verimi düşüyor klimayı bu parcayı değişemden kullanma dedi usta bu parcanın adı nedir bilen mutlaka cıkar yardımlarınızı bekliyorum saygılar
![]()
Konu gemlikli_55 tarafından (04/08/2010 Saat 18:35 ) değiştirilmiştir.
Merhaba,
Bu parçanın tam olarak görevi nedir ne işe yarar ayrıca aracın neresinde bulunur bozulursa ne gibi şikayetlere neden olur yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
1.3 MJ 75 BG 3.3lt/100Km
elindeki parca rezistör ama senın arabanın degıl her halde normalde kalörıfer dörduncu kademesı calısmıyor ıse kalörıfer rezistörunden yapar oda motorun uzerınde ayrı degısıyor tabı yanlız elındekı parcanın aynısı degıl baska arabanın sa bılemem
duzeltıyorum sadece dörduncu kademesı calısıyor 1,2,3 calısmıyor ıse kalörifer rezinstöru arızalıdır dıcektım özür
EVET BENİM ARABANIN KLİMA ACILDIĞINDA FAN 1 kademede çalışıp sonra 2 kademeye acmalı fakat bu parca adı neyse arzalı olduğundan dolayı klima acılır acılmaz 2 kademede acılıyor o da basınç duşurduğü için klima vermi düşüyor
bu parca benım arabada arzalı yenısını alıp takacağım adın neydi
Konu gemlikli_55 tarafından (04/08/2010 Saat 18:35 ) değiştirilmiştir.
bu parcayı kalörıfer motorunun uzerınden mı söktun
ben sökmedim usta söktü cumartesi aksamı acık parcacı bulamadığı içind esen sonra taktırırsın dedi
adı ne dedim fan musoru dedi ama galiba ben yanlış anladım
üzerindeki parca numarasını okuyabılırmısın bana
kalörıfer rezistöru parca numaraları manuel/dıjıtal
55702441:139tl dijıtal
55702407:50tl manuel
bunların hangısı
malesef dijital![]()
anlamadıgım sey ne bılırmusun eger dıjıtal ıse onun rezıstöru senın gösterdıgın parca degılkı daha buyuk bı parca anlamadım gıttı numaralar tutuyormu pekı
abi parca arabada tekrar takılı nerden nasıl söktü hiç bir fikrim yok sadece dur resimini cekeyim dedim resimi cektım fan su an sadece 2 kademede calısıyor o da cok gürültülü calısıyor
Konu gemlikli_55 tarafından (04/08/2010 Saat 18:36 ) değiştirilmiştir.
bence o rezistör motor fanı rezistöru yanlıs parcayı sökmus zannedersem motor ıcınden söktu dımı
kafam iyice karıştı cıkmacılar 200 diyor
birmot buursa 49 + kdv diyor anlamadım
karısması normal cunku kalörıfer rezıstöru oda degıl benım bıle kafam karıstı arıza kölörıfer parca motor fanının muhtemelen senın kalörıfer dıjıtal olduguna göre yukarıda yazdıgım gıbı 139 tl
tamam ıste benım dedıgım gıbı onunla ısı yokkı o motor fanı bırıncı hız devreye sokma rezistansı senın sorunun kalörıfer 1,2,3 calısmıyor sadece 4 calısıyor oda kalörıfer motorunun uzerınde kolay kolay bozulmaz o soketı erımıstır sag tarafa yolcu tarafı oraya egıl orda kalörıfer motorunun rezistörun soketlerını yan yana göruceksın kalörufer calıssın elınızle oynatın soketlerı calısması lazım
abi anlatamadıysam özer dilerim benım sorunum yoktu klima komprosor baklimi ile birlikte radyotor bakımıda yaptı klimayı acınca fan devamlı calıstı ve dediki usta senın bu fan 2 kademi olarak calışmalı ama fanın 2 kademede calısıyor dedi fan radyotordeki fandan bahsetti abi yoksa klima hava ufleme ayar tusunda birsey yok yavasta uflüyor hızlıda ufluyor klima
ama klima acılınca radyotordeki fan devamli yogun sekilde calısıyor oyle değilde ilk once yavs sonra biraz hılı daha hızlı ve en son bukadar dönmeli dedi burda problem var dedi ozman ve o parcayı gösterdi anlata bildim mi
Konu gemlikli_55 tarafından (04/08/2010 Saat 18:37 ) değiştirilmiştir.
ok sımdı anlastık ama o parca birinci hızdır ondan yapıcagını zannetmıyorum klımayıda actıgın zaman fan daha hızlı calısıyor ıse sorun yoktur
murat slm abi bu parca bursa birmotta ve parcacılarda yok
parca no:55703589
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri