Benimde hiç dikkatimi çekmemişti aslında ama bir gün depo doluyken babamla bir yere giderken o söylemişti bu ses nedir diye. O an için bende anlam verememiştim ama burda daha öncede konuşulduğunda anlamıştım o sesin depodan geldiğini.
Benimde hiç dikkatimi çekmemişti aslında ama bir gün depo doluyken babamla bir yere giderken o söylemişti bu ses nedir diye. O an için bende anlam verememiştim ama burda daha öncede konuşulduğunda anlamıştım o sesin depodan geldiğini.
sanırım depoyu ağzına kadar gelince geliyor ses bazen kokuda yapıyor
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Ses yalıtım keçesi değişik gramajlardadır yani kalınlıkları farklı ürünler vardır ve oto döşeme malzemesi satan yerlerden temin edebilirsiniz. teknik adı jeotextil
1.4,120hp,tjet,emotion,duolojik,skydome,teknopaket ,GRDEDEpaket,BEYAZ BRAVO
Tehlikeli olan sürat değil ,KONTROLSÜZLÜK tür.
teşekkürler biryerden temin edip uygulacağım.
arkadaşlar bende 3 aydır gp kullanıyorum iki gündür ses geliyor radyo dinler gibi onu dinliyorum şimdi anladım2 gün önce ilk defa depoyu fullemiştim
boşverin zengin gösterir işte ne güzel depo dolu![]()
livin' on the edge
o sesi bugün bende duydum, 3 litre falan vardı depoda 44 litre aldım üzerine (depo kapağına kadar doldu heralde) şimdi şıngır mıngır gidiyoz valla.
aslında depoyu doldurmakda iyi değil, ağır gelmesin çok yakmasın diye çelik jant takmakdan çekinen arkadaşlar bagaj tarafında sürekli 40 lt ye varan yük taşıdıklarında, deponun ağırlığından sebep arabanın fazla yakacağını düşünebilirler![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri