multijet bile cep yakmaya başladı valla...fire ne yapsın...
multijet bile cep yakmaya başladı valla...fire ne yapsın...
Keyif BMW'Dir...
benzinde 140tlye 472 km yol yapıyodum karma kullanımda. gittim gaz taktırdım tam deneyemedim ama ş.içi 0,200 tl yakıyo gibi bakalım denemelere devam gerçi bazı arkadasların dediği gibi hergün zam geliyo arabalar napsın![]()
Klima kapalı iken şehir için 1 depo ile yaklaşık 620 km yapıyorum. sanırım sizin ki biraz fzla yakıyor
arkadaşlar göz kararı hesap yaparak bendeki verileri sizle paylaşmak istedim,
yarım depo benzin ile verileri sıfırlayıp kullanmaya başladım, şuan 255 km'deyim, yakıt göstergesi kırmızı olan gösterge bölgesinin bir kaç milim altında, yol bilgisayarı ise kalan yakıtla 60 km gidilebileceğini gösteriyor. normalmidir bu yakıt?
"Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer, içsende tükenir, içmesende..." Neyzen TEVFİK
Grande Punto 1.4 / 77hp / S&S / E5 / Dualogic / 2011 - Beyaz
aracın ilk yarımı ile diğer yarımı arasında 4-5 lt fark var arkadaşlar. çoğu kez denedim ilk ceyrekte 250 km ikinci ve üçüncü ceyrekte 200 km yol yapıyorum son ceyrektete 150 civarı uzun yol değerim 800 850 km..yuklu 4 kişi klıma açık ortalama 100-120 arası..fabrika degerlerini yakalıyabiliyorum
onrky
1.4 starjet 95hp
485 km yol 45 litrelik deposu olan fire motor için bence şehiriçi olsa bile çok az...daha fazla gitmesi lazım nasıl kullanırsan kullan...
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
Valla ben hep kısa mesafe bakkala giderken, spora giderken filan kullanıyorum. Motor ısınmadan gidiyorum gideceğim yere ve sürekli dur kalk sokak aralarında. 10.5 litre yakıt ortalamam var. Fakat fazla km yapmadığım için dert etmiyorum. Ucuz yollu 5000cc bi Mustang filan alsam olurmuş eski model![]()
benzinli punto 27 dizel 32 satana kadar 5 milyarlık benzin yakıyorum zaten
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri