Evet ben de şaşırdım. Fakat tesadüf olmuş olamaz sorunun bu olduğuna eminim, çünkü çok uğraştım bagaj kapağını açmak için.. Kullanıcı kitabında bagajı kumanda veya panelden açamıyorsanız, koltuğu arkaya çekerek bagaja girin ve mandalı çekin diyor. Ancak benim aracımda pandizot ve bagaj full woofer case olduğundan bagaj iptal durumda, yani bunu da yapamadım. Sinir etti.. 4'lü flaşörler iki kez yanıyor sönüyor. Direksiyon altından da ince çıt çıt diye bir ses geliyor. Ne sigorta kaldı ne de başka şey bakmadığım.
Daha sonra oturdum sorunun meydana geldiği gün tek tek neler yaptığımı düşündüm, bunlardan biri benzinliğe girmekti. Çünkü benzinlikte aracın anahtarını kontaktan alırken yanlışlıkla kumandadan bagajı açtım ve indiğimde kapattım, yani benzinlikte çalışıyordu.. Sonra çalışmamaya başladığını düşündüm. Yok canım ne ilgisi var dedim içimden birkaç kez daha başka şeyler denedim olmadı.. Fakat depo kapağının tam kapanmadığını gördüm. Belki elektronik olarak kontrol ediyordur ama hata vermiyordur diyerek kapağı çıkardım tekrar düzgün bir biçimde taktım ve kilitledim. Bastım ve BAGAJ AÇILDI
Bu kadar şeyi, "belki ondan değildir denk gelmiştir" gibi bir düşünce içine girilmemesi için yaptım. Saygılar..
Yer imleri