Ercan motor calıstıktan sonra da yanarsa arızalıdır .Mar da yanar motor calıstıktan 1-2 sn sonra sonmesı lazım yoksa cıty arızası vardır dıyebılırız genel olarak.Servıste ecuya baksınlar netlık kazanır ama cıty arızası gozukuyor buyuk olasılıkla
arabayı kullandıgımda cıty ışığı ıstop edene kadar yanıyor normalmıdır
Ercan motor calıstıktan sonra da yanarsa arızalıdır .Mar da yanar motor calıstıktan 1-2 sn sonra sonmesı lazım yoksa cıty arızası vardır dıyebılırız genel olarak.Servıste ecuya baksınlar netlık kazanır ama cıty arızası gozukuyor buyuk olasılıkla
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
saol abı 19 bın bakımı yaptırdım ondan sonra oldu herhalde cıty ne kadar yaparlar
city ışığından kastınız gösterge panelinin sol altında yanan yeşil renkli city yazısı ise, konsoldaki düğmeden city i aktif ettiğiniz sürece orada yanar.
zeynel hocamın kastettiği, göstergedeki kırmızı renkli direksiyon ışığı. o kırmızı ışık yanıyorsa, direksiyonu yumuşatan elektroservo motorda sıkıntı var demektir
teşekkürederim benim yeşil yanıyr bılmediğim icin sordum saol arkadaşım
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
coşkun abimizden yine bomba cevap![]()
Artık Fiorinolu
coşkun abi rahatladım vallah abı ben bunu ögrendım ya gözum gibi bakarım abii
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri