tesisatta kısa devre var gibi şase alıyor biyerlerden sanırım..
arkadaslar hafta sonu ön balataları değiştirdim.gece karanlıkta yeni farkettım.arka stop lambalarının en altındaki ampuller çift taraflı olarak yanıp sönüyor.daha önce böyle bir sorun yasayan arkadas varmı?tesekkurler
tesisatta kısa devre var gibi şase alıyor biyerlerden sanırım..
Eskiden buralar ne hareketliydi![]()
Eski çalar bardak oldu. Eskiden ben ve benim gibi birçok insan sorun olduğunda çözümü günlerce kafa patlatır çözer, çözemezsek sorar ve çözümü en ince detayına kadar burada paylaşırdık.
Sorununuza gelince fren müşürünü kontrol edin elinizden geliyorsa çıkarıp içini açıp bi temizlemeyi deneyin.
kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Maalesef aracını satan kaçıyor forumdan.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
3.üncü stop lambası normal yanıyor. sağ sol fren stop hiç yanmıyordu, ampulleri değiştirttim. şimdi frene basınca yanıyor, fren basılı olduğu halde 2 saniye sonra sönüyor. elektrikçide anlam veremedi. bilgisayara bağladı hata vs. çıkmadı. belki tecrübe eden olmuştur. konuyu açan arkadaş sanırım aynı sorunu yaşamış ama o da foruma girmiyor sanırım cevap dönmedi.
Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor,. Bir hilal uğruna, ya Rab, ne güneşler batıyor!
Kendinden yanıp sönen ampul modeli falan olabilir mi ?
Ya farklı ampul deneyin yada sizin ampulu başka yere takıp deneyin.
Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor,. Bir hilal uğruna, ya Rab, ne güneşler batıyor!
sorununuz arkadaşın da dediği gibi fren müşhürüden kaynaklanıyor olabilir... direksiyonun altında pedalın orada yer alır.... punto orjinal müşür pahalı gelirse, peugeot 206 grubunun müşürleri puntolara uyuyor.. kolay gelsin...
ama 3'üncü fren lambası normal yanıyor, müşür arızalı olsa 3'üncü fren lambasında da aynı durum olmaz mıydı?
Pahalı bişi değilse denemende fayda var bence.
Bu c.tesi tekrar gidecegim elektrikciye elinde varsa denemesini isteyecegim
sol fren lambasını ledli takınca çalışıyor . arıza ışığı sönmüyor ama.
Stopların soketletini kontrol ettiniz mi Hocam?
benim sağ tarafta sokette bir pin yanmış.kısa devreye sebep oluyormuş.Her taktığım fren ampülünü patlatıyordu kısa sürede.Elektrikçi o pini by-pass etti ekstra kabloyla.Ancak sizde iki tarafın da aynı soruna sahip olması enteresanmış.
elektrikçiye ilk gittiğimde hiç yanmıyordu, ampulleri değiştirmek için stopları söktüğünde sol taraf led sağ taraf normal çıktı, orjinal kendi ampüllerini takti elektrikçi fakat yanıyor fren basılı olduğu halde 2 saniye sonra sönüyordu. elektrikçiye bir daha gittiğimde o da ilk söktüğü gibi sol tarafı led taktı ve normale döndü. ama arıza ışığı sönmüyor. sigorta kutusu falan dedi çok kurcalatmak istemedim. soketten olsa led olan ampülüde yakmaz sanırım. bilemedim. cevabınız için teşekkür ederim.
Led ampüller arıza lambası yaktırır, can-bus devreli olanları bazen yaktırmıyor ama uzun vadede onlar da sorunlu çünkü aşırı ısınıyor soketi eritebiliyor. Bana kalırsa normal ampüle dönün başınız ağrımasın derim.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri