Emotion muş haberin olsun yani alabileceğin en üst donanım![]()
Ben şahsen tavsiye ederim 3.aracımda punto olacak![]()
uzun yolda 6. vites yakıtı baya düşürüyor 4-4.5 arası yakıyor istanbul-aydın yol yaptım veriler bunlar..şehir içi 5-6 arası yakıyor..ben herzaman shell v-power alıyorum..filtreleri değiştirmek için 10 bin km yi kesinlikle beklemem hele ki hava filtresi 3-4 binde bir mutlaka değiştiririm malum istanbul hava berbat durumda hemde arabayı canlı tutup yakıt daha da düşüyor..
kullanımdan kullanıma değişir kardeşim..75 lik uzun yolda benim ölçümümle ki 90-100 arası kullandım aracı 5-6 arası yaktı inan bana düşüremedim bir ara 4.8 4.9 yaptım ama 80 ile gittim öyle de yol bitmiyordu bide sesi mafetti beni..şehir içi farketmedi aynı..zaten bu deneyimimden sonra ben emotion aldım 90 lığa geçtim kesmedi yani beni kısacası..evlilik olmasa gerçekten satmam..
forumdan da okuyorsundur mutlaka arıza çıkaran araçlar var benim aracımda şu anda öyle bir arıza yok çok şükür..arıza çıkaran araçlarınkini fiat kiminin yüzde 80 kiminin yüzde 90 kimininkinin tamamını karşılıyor çok şükür benimkinde bir sıkıntı yok..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri