Evet sorunu yaşayan arkadaşlar çözümü de yazarsa sorun kalmaz.Ben de elektrikçiye uğrayacağım belki kornada arızalı olabilir.
Evet sorunu yaşayan arkadaşlar çözümü de yazarsa sorun kalmaz.Ben de elektrikçiye uğrayacağım belki kornada arızalı olabilir.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
sinyal kartı arızasını tamir eden arkadaşın dükkan bilgileri burad arkadaşlar.. 100-125 lira arası bir fiyatla airbag sargılarını yapıyor..
YerimiBil.Com - Firma Rehberi Yerimi Bil
onrky
1.4 starjet 95hp
Arkadaslar yaptıran varmı nasıl ıscılıgı ıyımı memnun olan varmı sımdı Ankaradakı adam taa ıstanbulamı gıdecek bu durumda Ankarada yapan yokmu bence Ankaradakı arkadaslar adamı arayıp konusun Ankarada onerecegınız yer varmmı dıye cok para 500 tl bu paranın yarısı ıle İsatnbula gıdılır hatta gezılır bıle
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Geçen hafta aracımda da meydana gelen arızayı...serviste değil...burada yaptırdım...FULL Oto...yaklaşık olarak 4 saat süren bir işlem bu aşamada aracımın başında duramadım servise bırakıp işe gitmek zorunda kaldım...ancak yaklaşık 1 haftadır hiç bir sıkıntı yok arkadaşlar...120 TL'ye yaptırdım...
benm korna da direksonu sağ yapınca çalışmıyor ,sol yapınca çalışıyor bide arada lamba arızası veriyor arıza başlangıcımıdır erken onarım yapabilirmiyiz acaba ?
geçenlerde airbag arıza ışığı bende de yandı hatta yandı söndü yandı söndü en sonunda yandı sönmedi neyse fiata gittim baktılar sinyal kutusundan dediler 458 lira parça fiyatı dediler siparişi verdik 4 gün sonra gelir dediler bende eve gelince fiat çağrı merkezini aradım aracımın servis bakımlı olduğunu ve bu arızanın benim suçum olmadığını söyledim istek açıldı ve bir kaç gün sonra dönlüder müşteri memnuniyeti adına parçanın % 40 karşılayacağız dediler neyse %40 fiattan 36 lira işçilikle bu sıkıntıdan kurtulduk. işin özü müşteri hizmetlerini arayın hakkınızı arayın ne koparırsanız artık
Dün gece benimkide yandı ya arada yanıp sönüyor anlamadım gitti. Ama forumdan araştırdığım kadarı ile kornam ve teyp tuşlarım sağlam şimdilik umarım onlarda bozulmaz valla arabadan soğudum 6-7 ay oldu daha alalı ama böyle giderse satıcam arabamı ya.
bugün öğleden beri bende de aynı sorun var direksiyonu sağ çevirdim lamba yandı, biraz düz gidince tekrar sönüyör, direksiyonu çevirince tekrar yanıyor, korna radyo vs sağlam. ne kadar masraf tutar acaba
kardeşim 2 ay önce yaptırdım 480 lira tuttu serviste.... sorun sinyal kartından belli bi zamn sonra kornan çalışmayacak direksiyon üzerindeki hiç bi tuş çalışmayacak geçmiş olsun serviste hakkını ara olmadı müşteri hizmetlerini ara ne koparırsan kar ben denedim hiç yardımcı olmadılar malasef fiatın müşteri hizmetleri çok dandik ilgilenmiyolar
bugün servise götürdüm kontrol ettikten sonra airbag sargısı dediler, komple değişiyormuş 500-530 tl arası dediler, sanayiye götürdüm sırf airbag işi yapan bir yere o da puntonun tamiri olmuyor sıfır al değiştir dedi o da 450 tl sıfırı dedi, artık yapacak birşey yok en azından serviste yaptıracağız bi ara, şu an sadece airbag ışığı yanıyor o da düz gidince sönüyor diğerleri sağlam
aynı sorun bende de var, gplerin darbe sensörü kaput kilidinin hemen arkasında bulunuyor bu yüzden herhangi bir dikkatsizlik sonucu kolayca hasar alabiliyor muayneden hafif kusurlu olarak geçen hafta geçtim. darbe sensörünün fiyatı 176 tl
Bülent Biricik abime katılıyorum. Aynı sorun bendede oldu. Servis dahil gitmediğim yer kalmadı. 2 sene önce Birmotta 580TL ye orjinalini 1 haftada getirttiler. Sinyal ışığının olduğu kısım değişiyor. Eski bozuk parça halen elimde. O ışığın yanması air-bag açılmasına sorun değilmiş. O şekildede kullanılabilir.
araci ikinci el mi aldiniz? airbag patlamis olabilir ve direnc koymuslardir..direnctende sinyal gecer..elektrik gecmez..adamlar lehimlemeden koyuyorlar elle saripta kabloyu sonra zamanla sinyal iletmedigi icin hata lambasi yakar..direnc varsa lehimlenmesi gerekip hata kodunun bilgisayardan sifirlanmasi gerekir..(basima geldi)
Ben ışık yanarken yaptırdım geçen ay muayeneyi hafif kusurlu geçti, benimde airbah sargısı bozuk. serviste 500 tl ye değiştiriyorlarmış. tamir yapanlarda var mış ama pek güvenemiyorum...
Forumda çıkma satan arkadaşlar var 200 tl ye falan onlardan alıp elektrikçiye 30 liraya falan değiştirtebilirsiniz.
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
benım bır yakınım var aırbag ısıyle ugrasıyor hatta ugrasmak denmez tum makaraların dıreksıyonları orjınal olarak parcalarını yurtdısından kendı getırtıyor bu konuda sıkıntısı olan varsa ıstanbul ıcınde yardımcı olurum
Koltuğun altındaki kablodan kaynaklanıyor olabilir. Geçici çözüm olarak bilgisayara bağlatarak sildirebilirsiniz. Muayene sonrası kesin çözüme bakarsınız.
hocam dedigim gibi kesin iyot baglamislar airbaglere...eskiden patlamis oldugu icin...aynisi basima geldi diyorum...silsede 5 10 dakka sonra tekrar yanicaktir airbag ...cozum sokulup iyotlarin lehimlenmesi...bende cok ugrastim yok soketttir yok bilmemnedir..oraya buraya vurdum...serviste tanidik arkadas sagolsun yarim saatte hepsini halletti..ve bilgisayardan sildi...zaten bilgisayara baglanirsa orada gosteriyor hangi airbagin hata verdigini ve hangi baglantinin oldugunu![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri