Hayırlı olsun...
Arkadaşlar, Makine mühendisliği öğrencisi olduğum için ve bende taktırmayı düşündüğüm için oldukça araştırdım, lpg dolum ucunun, akaryakıt depo kapağının yanında olması, buranın türkiye olmasıyla alakalı değil, bütün dünyada Landi Rezoların projeleri lpg dolum kapağı egzozun ters tarafında kaporta altında veya Akaryakıt depo kapağının üstünde olcak şekilde düzenlenmiş ve ilgili meslek odaları tarafından kabul görmüştür. Forumda yeniyim video yu ekleyebilrisem size polonyada çekilmiş bir video göstericem, ürün landi renzo.
Mazda CX-9 3.7L - instalacja gazowa Landi Renzo - YouTube
Hayırlı olsun...
Değerleriniz çok enteresan. Benim Ortalama tüketimim 6.8 lt full depoda 410km gidiyorum. Gazı opetten veya shell den hangisine denk gelirsem ondan alıyorum ikisindede sonuç aynı.
Ankara - İstanbul arası Full yüklü araçla 70 tl lik full depo gazla sultanbeyliye kadar gidiyorum sultan beyli girişinde 20 liralık daha alıp 2 gün göztepe-kadıköy dolaylarında rahatlıkla dolaşıyorum. Normal yükte aracın full depo ile (70TL) rahat gideceğini düşünüyorum.
Selamlar,
Geçen hafta G.O.Paşa Sanko Sanayide Tuğra Otogaz'da Landi Renzo taktırdım arkadaşlar. Yarın yola çıkıyorum, 2000-2500 km yapacağım bir hafta içinde. Dönüşte rakamları hesapları yorumlarımı paylaşmayı umuyorum.
gaz dolum agzı benzinin yanında olursa sızdırmazlıktan gecemiyorsunuz. Benim daha once basıma geldi asagıya aldırdım mecburen"
Tatilden döndüm. 2103 km için ortalama sarfiyat 19 kuruş. LPGyi ortalama 2.06'dan aldım. 300-350 kmlik bir bölümde sonuna kadar sıkıştırarak ki klima sürekli açık ve dağ tırmanışlarında 3. vites 110 km/s seyretmek koşulu ile ir depoyu ortalama 25 kuruş yakarak bitirdim. Buna rağmen ortalama 190 kuruşsa ki bu zorlama bölümü dışında da hiç 90-100 gitmedim -genelde 130 civarı seyrettim- sabit 120-130 seyirle 180 kuruşa rahat düşecek. Çekişte de en ufak sıkıntı yok. Fun'ın 16 jantlarıyla zaten çekiş yokken lpgnin daha da kötü etkilememesi cabası oldu. Niyeti olanlar hiç durmasın diyorum. Sistemde de yol oyunca en ufak anormallik, arıza ışığı vs olmadı. Yılda 15000 civarı yapıyorum ve 8-10 ayda parası çıkacak gibi görünüyor. Tatilde 200 lirasını geri aldım bile.
Selamlar.
hayırlı uğurlu olsun![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri