Alıntı edelsang Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sizi rahatsız edicek birşey olmaya bilir,bu konuyu sizden başka bir çok insan okuyor eleştiri yapabilirsiniz ama böyle aşşağılayıcı cümle kullanmanız bana ters geldi.asayişini sağlamak benim görevim değil olsaydı anlardınız zaten.
+
Çoğu konuda fark ettim eleştiriye kimsenin tahammülü mü yok,yoksa arabanıza laf mı kondurmak istemiyorsunuz ? bir tek fiat marka araba kullanan kişi mi sanıyorsunuz kendinizi? onuda anlamış değilim.her 10 kişiden 7 si arabanın şurasından ses geliyor diyorsa sizin bu arabayı sanki sizi eleştirmiş gibi cevap vermenizin saçma olduğunu düşünüyorum. şans işi diyorsunuz onuda anlarım demekki siz şanslısınız şansız olan kişileri terslemeye gerek yok.!!!
Arabanın şeklini beğenirsiniz hastası olursunuz ona lafımız yok ama eleştiriye açık olalım..

kimsede tapki göstermediğne göre sizin anlayışınızda bi sıkıntı var o zaman...madem asayışten sorumlu sahsıyet değilsiniz..bırakın o zaman msjına cvp verdiğim sahıs savunsun kendini..zaten savunucak bişeyide yok konuyu açıp gittiğne göre arabasıyla ve sorunuyla pekte alakalı olduğnu düşünmüyorum...olsaydı zaten 7 sene sonra pişman olmazdı arabasından.
insanlar eleştrılere acık olmak zorunda bu gibi paylaşım yerlerinde aksı halde burada barınamazlar..bende herkez gibi eleştrilere açık bi insanım..benımde aracımda sorunlar meydana gelıyor..elımden gelıyor bır çok sıkıntıyı ve sorunu kendım çözüyorum yardıma ıhtyac duyduğumda buraya yazıyorum yada daha once konuyu acan arkadaşlardan yardım ıstıyorum cıkmaza gırdığımdede servise gidiyorum yardım için..ama hiç bir zaman aracımı kotulemıyorum..bangır bangır bagararak bu aracı almayın demıyorum..5 senedir severek ilk gunkı gıbı özenle bindiğim GPma bunu yapmam zaten..emınımkı bu forumu kullanan bır çok kişide benım gibi dusunuyordur araclarını sorunlarıyla sevmeyi basarmış insanlardır..kendı adıma konusuyorum ben aracımdan memnunum..bır çok arkadaş demiş kullanmak var kulllanmak var..sen arabanı dambul dumbul kullanırsan gavurun malı zihniyetıyle yaklasırsan sana sorunda cıkartr altında havayada ucar..hersey olabılır..sonragel buraya ben aracımdan memnun dığılım sakın almayın..mumkun olsada sorulsa keşke..peki araç senın şöförlüğünden memnunmu diye? oyüzden bu konu fazlada uzamasın bu gıbı sahıslar devamlı bu foruma gırım ortalığı karıştırıp duruyo bizde maalesef bu gıbı ınsanların ne amaçla msj yazdığnı sonradan anlıyoruz ve konuyu uzatıp gidiyoruz..sonuç olarak ben aracımdan memnunum..arabamı değiştirmeye gücüm yetse gıderım yenı bir GP aılırım..sorununu bildiğim halde alırım benımkı böyle bir sevgi ve aşk..