Bence önce, avukat kanalıyla resmi uyarı gönderin.. Sonrasında dava açın, emsal uygulamaları dayanak gösterin.. Avukatınız yapılmış olan city problemi servis kayıtlarını mahkeme kararıyla talep etsin.. Forumda yazılanları çıktı olarak delil niteliğinde sunsun. Bu kayıtların çokluğu city probleminin bir üretim hatası olduğunu kanıtlayacaktır. Mutlaka kazanırsınız diye düşünüyorum.
FIAT'a da bir öneri; bu sorun EVO'larda da oluyormuş. Kardeşim ya şu sorunu adamakıllı düzeltin ya da CITY olayından vazgeçin. Bu nedir böyle ya, başka bir firmada olsa yer yerinden oynar. Bakın Toyota'da fren pedalındaki küçücük bir aparatın yanlış takılması yüzünden dünyanın en büyük oto firmalarından olan Toyota hisseleri %4 değer kaybetti. Adamlar ekranlar önünde yerlere kadar eğilip özür dilediler vs.
Eğer bu konu medyaya bir şekilde yansır, herhangi bir kazanın bu sebepten olduğu basında çıkarsa FIAT çok çok zor durumda kalır.. Geçiştirme politikalarını bırakmalı artık !