Walla Bizim arkadaş toyataya taktırdı 750 Olması lazımdı
bu gün yeni bir fiyat aldım zavoli 1300 ytl 10 taksit yapıyorlar.iyimidir sizce.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Walla Bizim arkadaş toyataya taktırdı 750 Olması lazımdı
sıralı sistemmi bu 750 dediğiniz eğer öyle ise oraya gelip orda taktırayım hocam.ama imkan yok en ucuz voltranlar bile 1000 ytl civarı.öğrenip dönermisiniz bana.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
zavolinin enjektor programı kendine ozelmiş soyle iyi boyle iyi demişlerdi seceneklerimin arasında da vardı . ama kulanan birisiyle gorus hatta birileri ile olumlu ise bnece taktır. amam kullanıcı referansı cok onemli arastırmadan taktırma
zavoli markayı kötülemek gibi olmasın ama yaklaşık 10 gün içinde aşırı fakirleşme yapıyor diye 1-2 kişiden duydum.
atikerin şu an kullandığı kafa lovatonun son piyasaya çıkan modeliyle aynı elektronik biraz farklı ama enjektörlerle beraber o da italyadan geliyor bildiğim kadarıyla.
sistemin montajında bir sıkıntı olmamasına rağmen montajcının bilgisayarla ayar yapabilecek kapasitede birisi olmasını öneririm. değişken geometrili starjet gibi araçlarda enjektör offsetleri doğru ayarlanmaz ise sıkıntı yaşanması normal yoksa prins marka veya brc marka birşey farkettirmez.
bu arada ben de 20bin bakımını bekliyorum akabinde lpg+kutu içi hava filtresi+ avans çipiyle aracı tamamlıyacağım
gaz kullanan arkadaşlara başka bir önerim de şudur. eğer simit depo taktıracaksanız yerine oturtulmadan multivalfin karşı tarafına bir mıknatıs mesela patlak bir hoparlör mıknatısı yerleştirin filtre ve kafanın ömrü uzayacaktır. ayrıca gaz filtresi için normal bakım süresini beklemeden 5000 kmde bir filtreyi değiştirin.(montaj esnasında öğrenirseniz kendinizde yapabilirsiniz hava filtresi değiştirmek kadar kolay)
Fire Active 1.4 8V 77Bg.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri