Selam tekrardan, dediğim gibi kendi çözümümü kendim oluşturacağım. Bagaj kapağında açıklık görülen her noktayı izole etmekten başka çare yok.
Printable View
Araçlarınızı Sudan Uzak Tutun Tek Kurtuluşu Bu :) Arkadaşlar Rahat Olun İstediği Yere Su Biriksin 10 12 Yıl Paslanmazlık Garantisi Var Canınızı Sıkmayın Yha.. Bende 76 Reno Vardı Yağmur Yağınca Arabanın İçinde Bile Şemsiye Gerekiodu Ama Bişicik Olmadı Hala Taş gibiydi :)
Arkadaşlar uzun aradan sonra tekrar selam. Konuya ben bir çözüm oluşturdum, artık bu problemi yaşamıyorum. Bagaj kapağının kaynak dikişleri üzerinden boydan boya silikonla geçtim ve ta taaammm!!
Umarım bu sıkıntıyı yaşayan herkese yardımcı olur.
2011 grande puntoda aynı sorun var...her yağmurdan sonra araçtan su akıyor...kışta geldi.
arkadaşlar benim evoda da var aynı sorun arabayı yıkattıktan sonra bagajı açtığımda su süzülüyo camın içinden ve bu bnm çok canımı skıyor tam sileceğin olduğu yerden süzülüyor su ..
hoşbulduk :) Bu nasıl salak saçma bi araba anlamadım ben yaa ufacık şeylerden can sıkıyor..1 ay bile olmadı arabamı alalı çukura kasise girdiğimde garc gurc ses gelio arkadan...camdan su alması bide bi plakalık ışıklarını beyaz yapalım dedik arıza ışığı yandı bitmediii kontağı kapatıp kapıları kitliedkten sora o plakalık ışığının sönmemesine ne dersin komik yaa :)
tam olarak nerden akıyor arkadaşlar benim hiç dikkatimi çekmedi ya varsa öyle bir problem büyük sorun ya bak şimdi aklım karıştı ya yağmurda dikkatlice bakmak lazım o zaman
ben bugn benmkine baktm ykadktan snra ama bir prb gormedim
yağmur yağınca bagaj kapağının içinde yaklaşık yarım litre su birikiyor...her yağmurdan sonra kapağı 3-5 kez açıp kapatarak suyu boşaltıyorum...her iki tarafta bulunan kapı contalarından birini söküp suyu süzüyorum...iç kısmı paslandıracak bu su....çözüm bulan Lionissimo arkadaş, tam olarak nereyi silikonladığını bi foto koyarsa bizde yapalım...yeni yılda büyük sevap alır....hepinize iyi seneler.
Evet lionissimo resim bekliyoruz senden zahmet olmazsa :)
Dikkat edinde o su kapak mekanizmasının oraya kaçmasın.Geçenlerde benim bagaj lambası yanmayınca servise gittim.Dedim herhalde bagaj lambası patlamıştır.Neyse usta baktı.Nerden aldıysa mekanizma su almış orda oksitlenme oluşmuş,mekanizmayı bozmuş.Dolayısıyle bagaj lambasıda o mekanizmaya bağlı olduğundan dolayı yanmıyormuş.Mekanizmanın fiyatı 100 TL imiş.Allahtan garantiden problem çıkarmadan değiştirdiler.Ama bizim bu araçlar başımızı çok ağrıtacak gibi.....
bende de yağmurdan yıkamadan sonra oluyor ama içeri girmiyor kapağı kaldırınca aracın yanlarına veya yere geliyor su, tabi ilk bagaj kapağını açmadıysan sonra aracın su gelen yerlerini tekrar kurutmak gerekiyor
Arkadaşlar merhaba, haftasonu resim koyacağım, umarım faydası olur..