öyle deme erhan birgün tempra süreyim dedim tanıdığın sürmez olaydım araba ile bir yokuşa girdim anahtarın kontağı elime geldi ama araba çalışmaya devam ediyorbizimkilerde çıkmıyor ama bazılarında çıkıyor..xenon için tek balast sahibinden de satılıyor incele istersen..
Biraz önce denedim follow me 30sn yazdı ama sonra hiç bi şey olmadı. Dediğiniz gibi kontağı kapattım sellektörü 2-3 sanıye çekili tuttum follow me 30sn çıktı ekranda sonra kayboldu,kitledim arabayı ama hiç bi değişiklik olmadı.
tmm işte kısa farlarınız yanıp 30 sn sonra kendiliğinden kapanmıştır. her sellektör yapışınızda yukarda arkadaşın söylediği gibi 30 60 falan diye gider sonra söner. seçtiğiniz süre kadar yanar sonra kendiliğinden söner. mesela 60 sn ayarladın kapıları kumandadan kitledin gittin. 60 sn boyunca kendiliğinden yanar sonra hiçbir müdahaleye gerek kalmadan söner. ayrıca sellektör kolunu sellektör modunda 2 sn kadar tutarsan follow me ayarladığın süre dolmadan kapanır.
Araba çalışırken anahtarı nasıl çıkartıyorsunuz arkadaşlar anlamadım ben ya.
Puntolojik
yok be abi yanması lazım yaw, yani koskoca far yansa heralde farkedersin. şimdi bakıyorum servis kılavuzuna çalışmıyosa sinyal kolunu değiştirin diyo olmazsa body computeri diyo. çok saçma neden çalışmaz ki :s
konu baya hararetli, bende denedim follow me'yi ve gayet sorunsuz çalıştı. aracı park edip kontağı kapatın, anahtarı çıkarın , sellektör kolunu bir kez geri çekin ve yol bilgisayarında follow me 30sn yazısı görünür. basılı tutmanıza gerek yok, sellektör yapar gibi çekip bırakın ve farınız 30sn boyunca yolunuzu aydınlatacaktır.
"Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer, içsende tükenir, içmesende..." Neyzen TEVFİK
Grande Punto 1.4 / 77hp / S&S / E5 / Dualogic / 2011 - Beyaz
follow me yi denedim başarılıdead lock u denedim başarılı
şimdilik hepsi süper..
![]()
hayırlı olsun![]()
benim merak ettiğim kısım volkswagen lerdeki gibi tek farı yakma olayı bizim puntolarda varmı ? varsa nasıl yapılıyor?
ben simdi denedim. bende var. güzel bi özellik![]()
Follow me home farlar misal gece eve geldik ortam karanlık aracı stop edip anahtarı aldık far aç kapa tuşuyla farların yanık kalmasını istediğimiz süreyi ayarlayıp araçtan çıkıyoruz kapoları kitleyip eve doğru gidiyoruzsüre dolunca farlar otomatikman sönüyor...buarada abi hişşt pişşt farları açık unuttunuz diyenler çıkabiliyor kulak asmayın
![]()
arkadaşlar sağ veya sol farı tek yakma olayı yokmu bizde ?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri