Fiat oto radyo tuş takımı yenileme kampanyası sahibinden.com'da (yandaki link umarım faydalı olur...)
bu radyo tuşları soyulmadan dolayı kötü gözükmeye başladı,servis haricinde alabileceğim ve değiştirebileceğim bir yer varmı istanbul içinde makul fiyata yapan.
İkincisi öndeki kelebek camın yanında ki üçgen şeklindeki lastik çalındı veya düşmüş servise sordum 70 lira dediler aynı şekilde onu bulabileceğim bir yer varmı herhangi bir internet siteside olabilir ben aradım ancak bulamadım malesef
teşekkür ederim şimdiden yardımlarınız için...
Fiat oto radyo tuş takımı yenileme kampanyası sahibinden.com'da (yandaki link umarım faydalı olur...)
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
ben bunu görmüştümde tuş takımını nasıl sökeceğim ki ben![]()
ben Ankara'da Blaupunkt servisinde sordum 120 TL'ye tüm takımı değişiyolarmışşşş...
120 de çokmuş yaa..aslında birleşip alsak kimin ahngi tuşa ihtiyacı varsa ve çakışmıyorsa istedğimiz tuşlar halledebiliriz![]()
serkan hocam ben adamı aradım tuş takımı için gelin biz değiştiririz dedi şişliye kredi kartına tek geçim yapıyormuş..bence istanbul buluşmasında bunu konuşalım adamı arayıp toplu bir fiyat isteyelim bakalım ne diyecek..
Sırf bu yüzden grande punto almadım tuşlar hem kullandıkça siliniyor,hem de ön konsol çok basit....
benim sorunumda direksiyondaki kumandada. mesala ses artırma dügmesine bastıgımda mute yapıyor. yani tuşların görevi karışmış. ne yapmam lazım?
teyp tuş takımının soyulması sorunu ben de var çözümü var mı? arabanın ufak tefek eksiklikleri var halletmeye başladım
asetatkı kalemle boyayın ben oyle yapıorum 2 ay rahat gidiyor..
onrky
1.4 starjet 95hp
Şu teyp tuşlarını klima tuşları gibi yapacak bir firma yok mu arkadaş bu ne saçmalıktır.
biz gp'yi çok sevdik
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri