arkadaşlar alttan gelen asfalt sesini minimuma indirmek için arka lastikleri ve plastik davlumbazları söküp,çamurluk içlerini bitümlü bir izolasyom malzemesiyle kapladım,1 günde arka çamurlukları ancak yapabildim,arabanın iiç kısmınıda bu malzemeyle kaplayıp üzerini izolasyon keçesiyle kaplayacağım,bakalım faydası olacakmı?...
azimlisin abi... kolay gelsin....
baya uğraştırır bu yaa .. sonuçlardan haberdar et hocam, bizde yapalım
kolay gelsin.
bahadır başladım hayırlısıyla iç kısımları yaparken bol resim çekip fikirlerinizi alırım..
valla hocam bugün sen baya bi uğraşmışsın araçla bellikolay gelsin
Güzel bir çalışma abi.Ama gerçekten el becerisi ve sabır istiyor.Elinizde bu işlere yatkın galiba.
Bu kullandığınız malzeme, su yalıtım malzemesi olması lazım. Teras çatılarda veya temel altı yalıtım malzemesi olarak kullanıyoruz. Membrandaki iğne deliği kadar delik membranın çalışmamasına sebep olur. Bir de yapıştırma işlemini şaloma ile mi yaptınız?
Murat'ım Punto yu baştan yaratacaksın bea...
1.4,120hp,tjet,emotion,duolojik,skydome,teknopaket ,GRDEDEpaket,BEYAZ BRAVO
Tehlikeli olan sürat değil ,KONTROLSÜZLÜK tür.
Araç montajı tam bittiginde sonucunu bizimle paylaşmanızı sabırsızlıkla bekliyorum kullandıgınız malzemeyi nereden temin ettiginizide yazarsanız çok makbule geçer kolay gelsin...
murat abi yanlış anlama ama ziftli bir mebran kullanmışın güneş altında çok kokuyor cam yün daha yaralı olurdu bence...
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
Helal be abi, yine döktürmüşsün
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
Kolay gelsin,iyi olur ama...
bu uygulanan mazeme çatılarda kullanılan şu ziftli mazemeden değilmi ???
çok çabuk alev almazmı o????
murat abı uygulamıssın ısı elıne saglıkBulusmada benım kapaın orayıda boyraız deme
![]()
Captaİn Jack Sparrow
hocam bu yaptığınız işlem çok tehlikeli haberiniz olsun allah korusun bir yangın olayında araba cayır cayır yanar söndüremezsiniz
ve ayrıca içeride asfalt kokusundan duramazsınız tabi tercih sizin
arkadaşlar bazı şeyleri yapmadan önce düşünmek lazım Fiat bilmiyormu zivitli kağıtla arabayı katlamayı
asil abi uyguladığım alanlar asla güneş görmeyecek,stepnenin üstündeki kapağı kaldırıp saçtaki ek yerlerinin üstüne bakarsan (araç imal edilirken)fabrikada yapıştırılan malzemeninde bitüm esaslı olduğunu göreceksin..ayrıca kaşıntı yapmayan taş yününden elimizde mevcut onuda boşluklara sarf edeceğim .
çatıya uygulanan malzemeyle aynı gibi ama biraz kalın ve dış yüzeyi naylon kaplı.valla petrol bazlı,ama dikkatli bakarsan arabanın içindeki kullanılan malzemenin(koltuklar, kapı döşemeleri, göğüs) %99u plastik polyester falan,mazallah bir tutuşurşa zaten bunlar tutuşur,benim kapladığım alan en altta kalıyor..
inşallah problem çıkarmaz eline sağlık senin içine siniyorsa sorunyok.....
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri