Merhaba arkadaşlar,dynamic modellerin arka camlarını elekrikli yaptıran arkadaşalar var mı acaba?Ya da konu hakkında bilgisi olan.
Merhaba arkadaşlar,dynamic modellerin arka camlarını elekrikli yaptıran arkadaşalar var mı acaba?Ya da konu hakkında bilgisi olan.
muhtemelen yapılabilir fakat sana biraz pahalıya patlar çünkü kapı döşemesinin değişmesi gerekir ve ayrıca ön sürücü kolluğundaki butonlarında 4lü olanla değişmesi gerekir bunun sonucunda beyinde bir sorun çıkmaması için ayar gerekebilir,kısacası değişir ama astarı yüzünü aşar gibime geliyor![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Doğru öndeki kontrol düğmeleri değişir,arka kapı kollarına da düğme gerekir ama arka döşeme neden değişsin?
Eğer makul bir fiyata yapılabilirse kesinlikle düşünüyorum.Umarım fiyatlar hakkında da bilgisi olan arkadaşlar vardır.
arka döşeme değişir çünkü cam açma kolu var ve elektrikli olunca buna gerek kalmaz ayrıca cam açma düğmesi olucak yeni döşemede![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
bende sormuştum bir ara ama cok pahalı bir fiyat cıkarıca vazcaydım demekki öyle bir fiat vermişki onu unutmusum
Arkadaşlar bu konuda detaylıca ,bilgisi olan,araştırabilecek birileri yok mu?Servisteki arkadaşlarımız,onlarla sık görüşen arkadaşlarımız,lütfen yardım...
BENDE SAG ON CAMIN OTOMATIK ACILIP KAPANMASINI ISTIYORUM AMA OLURMU ACABA![]()
peki bizim araçların arka camları alfalardaki gibi kelebek, plastik aparatlı açma kapamalı yapılabilinir mi? heralde çok pahalıya gelir ..
can berk eğer yapılabilse çok tatlı olur
Aslında bakmak lazım.Neticede Linea da arka camlar otomatik.Eğer o mekanizma yerleştirilebilinirse neden olmasın.
Photoshop Değil , Gerçeğin Ta Kendisi
SÖZDE DEĞİL , ÖZDE MODİFİYE
Bende aktivimde otomatik açma kapama istiyorum. Çok zor olmasa gerek?
arka camLarın otomatik yapıLmasını bir süredir araştırıyordum.
otomatik oLması mümkün eLbette. kapı iç döşemeLerinin degişimiyLe, cam kaLdırma modüLLerinin temini ve montajı dahiL veriLen fiyat 450-500 ytL.
ancak extra masrafLar çıkar mı çıkmaz mı beLLi degiL, çünkü şimdiye kadar yaptıran oLmamış.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
bende ısterım ama hıc kasmaya gerek yok bence aarkadaslar o paraya baska seyler yaptırıım ben arabama![]()
pahalı abi 400-450 ytl kolaymı yaa valla 20 bin bakımı şimdiden düşünmeye başlamışken arka camlar kalsın bir dahaki bahara
bnm sınawlar bitsin bi sanayiye dalcam.altıunı üstüne getirmeye gidecem. bakalım ucuza maledilebilirmi. çıkma parçalarla daha ucuza halletmeyi düşünüyorum. da asıl merak etiiim bu olaylar yapıldıktan sonra emotionlardaki gibi anahtardan düğmeye basılarak kapanıp açılabilen bi şekle getirilebilrmi![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri