Alıntı ykaya1983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sağolun hocam Allah razı olsun.Aslında küçük bir köy okulunda çalışıyorum ama öğretmen olunca küçük büyük fark etmiyor her okulda çiziliyor.Kıskançlık gibi olmasın ama müdür ve md yardımcısının sıfır arabaları akşama kadar okulun önünde duruyor birine birşey olmuyor.Özellikle sanki benim aracı çizmek için uğraşıyorlar gibi.Ya araçtan kaynaklanıyor ya bendenÇizilmesin diye okulun karşısındaki marketin önüne bırakıp okula yürüyerek gidiyorum ama market sahibinin de küçük bir çocuğu var.Bu seferde o çiziyor galiba aracı.Bazen bu konuyu çevremdeki insanlara açtığımda arabadır çizilir çok fazla kuruntu yapıyorsun diyorlar.Ama düşünün hocam ne zorlıklarla kaç sene çalışıp didinip bir araba alıyorsun sonra sorumsuz bir velinin eğitimsiz bir çocuğu gelip çizip gidiyor.Gerçekten tahammül etmek çok zor.Ondan sonra da satarken değeri ne kadar düşer Allah bilir.
valla ne desem bilemedim haklısınız Allahtan benim okul birleştirilmiş 11 öğrencim var daima göz önünde keretalar. 2 yıldır sadece arka çamurluğa el büyüklüğünde bir taş değdi ufak bir göçük oluştu sorun etmiyorum. uzun zamandır arabanın yanına yaklaşamadılar ama geçen hafta tozlu cama kaputa parmaklarıyla beni yıka yazıyı yazan hamit filan yazmışlar koptum, hemen bir rehberlik dersine tabii tuttum öğrencileri şimdilik mutluyuz huzurluyuz umarım sorununuzu halledersiniz