Alıntı yolcu27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hocam okurken içim sızladı. çizikler büyük sorun özellikle kenar semt ilçe mevkilerde büyük okulda çalışıyorsanız işin içinden çıkmak imkansızlaşıyor artık. geçen abimin okulunda bir öğretmen arkadaşın borasının arka camına öğrenciler kar toplamak için çıkmış ve patlatmışlar camı. kafanıza çok takılıyorsa çizikler içinizin rahatlaması için kaliteli folyoyu tercih edin. sonra yağmurdan kaçıp doluya tutulmayın.
Sağolun hocam Allah razı olsun.Aslında küçük bir köy okulunda çalışıyorum ama öğretmen olunca küçük büyük fark etmiyor her okulda çiziliyor.Kıskançlık gibi olmasın ama müdür ve md yardımcısının sıfır arabaları akşama kadar okulun önünde duruyor birine birşey olmuyor.Özellikle sanki benim aracı çizmek için uğraşıyorlar gibi.Ya araçtan kaynaklanıyor ya bendenÇizilmesin diye okulun karşısındaki marketin önüne bırakıp okula yürüyerek gidiyorum ama market sahibinin de küçük bir çocuğu var.Bu seferde o çiziyor galiba aracı.Bazen bu konuyu çevremdeki insanlara açtığımda arabadır çizilir çok fazla kuruntu yapıyorsun diyorlar.Ama düşünün hocam ne zorlıklarla kaç sene çalışıp didinip bir araba alıyorsun sonra sorumsuz bir velinin eğitimsiz bir çocuğu gelip çizip gidiyor.Gerçekten tahammül etmek çok zor.Ondan sonra da satarken değeri ne kadar düşer Allah bilir.