Alıntı krakercocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bir reklamcı olarak cavep vermeye calısayım kaptan; şimdi sizin ucuz tabır ettığımız folyonuz kesim folyosu yani plotter folyosu olarak bılınen tabelaların yapımında kullanılan bır malzemedir.araçlarda kullanılan folyo ise cast folyo deddiğimiz avrupa folyodur ve m2 iki üc kat pahalıdır.ancak boyaya zarar vermez yıkamaya güneşe dayanıklıdır. sıze tavsıyem cast yaptırın ..normal folyo basınızı agrıtır
Peki fırat bey kaputu kapladığım reklam folyosunu ileride çıkarmak istediğimde boya zarar görür mü acaba?Sanırım çıkarınca altta yapışkan izi kalıyormuş.Bu izleri benzinle çıkarabilirmiyim?Eğer tek şart tiner kullanmaksa işte o zaman kötü.Tiner boyayı mahveder.

Bir de o zaman ustanın 700 tl dediği folyo cast folyodur herhalde değil mi?Söylediğine göre daha önce audi bmw türü araçlar kaplamış.

Eğer satarken çıkarma zahmeti olmasa hemen şimdi düşünmeden cast folyo yaptırırdım.Ama satarken alıcı arabada boya olup olmadığını anlaması için sökülmesini ister muhtemelen.Bu da 350 yerine 700 tl nin boşa gitmesi demek.