Ziebart'a baktın mı? www.ziebart.com.tr
Tüm gövde ses yalıtımı KDV dahil 329 $
woyzeck
benim msj nası başa geldi anlamadım. bi ara saatte sorun vardı. ondan oldu heralde. Sorun varsa sileyim msjı.
BARIŞ
Ziebart'a baktın mı? www.ziebart.com.tr
Tüm gövde ses yalıtımı KDV dahil 329 $
Konu Korhan tarafından (05/01/2007 Saat 17:13 ) değiştirilmiştir. Sebep: fiyat güncelleme
yok hayır onun için söylemedim bensadece bu konuyu açtım ve öğrendiklerimi yani öğrenemediklerimi
paylaşmak istedim.ama nasıl oldu senin mesaj başa geldi bende anlamadım ??
baktım evet,sağol.boş bir zamanımda gidip yerinde görüşeceğim izmirde..
arkadaşlar bu puntolar ataları gibi standart sınıfa hitap eden ama bu sınıflarında en kalitelilerinden olan araçlar,inanın ses olayıda hiç te öyle kötü değil, puntonun kıyaslandığı araçlar bu konuda daha iyi değil,unutmayın ki punto fiatın kurtuluş ümidi bu araç kaliteli olmazsa italyadaki fabrikalarını kapatacaklardı bu yüzden sınıfının en donanımlı araçlarıdırlar,ama ne hikmetse beğendiremedik,gp ler üst düzey araçlar bu kesin......
merhaba arkadaşlar
Ben 8 martta gp sahibi oldum. Şu an 12000 kmde. Epey tecrübe oluştu. Bu konuyla ilgili olarakta söyleyeceklerim var. İçeriye gelen uğultu şeklindeki ses lastiklerden kaynaklanıyor dediler. Benim gpde pirelli var. Katettiğim yollar hep mıcırlı asfalt. Çözümü yumuşak lastiklermiş. Ancak malesef arabanın borçları henüz bitmediğinden müziğin sesini açmak en iyi çözüm![]()
Değerli arkadaşlar bir konuda yardımınızı bekliyorum
Aracın sağ ön göğüs bölgesinden gelen zırıltı şeklindeki sesi çözemedik. Servise götürdüğümde bir yalıtım parçası koydular. Zırıltı sol tarafa geçmişti. Orayada bir plastik yerleştirdiler. Şimdi tekrar sağ tarftan zırıltı geliyor. Hatta bu aralar çıkan sese zırıltı demek sorunu küçümsemek olur![]()
resimdeki çerçeve bölümü zırıltı yapıyor...bir incelemeni tavsiye ederim...
Evet haklısın... Benimki sağ taraftan geliyordu. Serviste orayı sökmüşler... Ben servise aracı bırakıp gitmiştim. Değişen bir şey olmadı.
Siz bir çözüm üretebildiniz mi peki???
Fire 1.4 77Hp Tit.Grisi
Ben kesinlikle yol sesi gibi bir şeyden rahatsız olmuyorum. Göreceli bir kavram bu herhalde. Zaten radyonun volume ayarı 5 ve üzeri seviyede ise, pek yol sesi duymanız da mümkün ollmuyor. Radyo tamamen kapalı vaziyette belki rahatsız ediyordur ama öyle de araba kullanırsam asıl ben rahatsız olurum![]()
Ama sırf bu ses olayı için bir gün GP'ye binip, bir gün de VW Bora'ya binip elimdeki desibelmetre ile kabindeki ses seviyelerini ölçeceğim. Bilimsel çalışmak lazım 8S
asvalt cok farkedıyo arkadaslarbazı yollarda gurultuden rahatsız olurken bazı yollarda hıc gurultu olmuyor...
Yavv hani şu Karayollarının şoförlere yaptırdığı cinsden asfalt varya,üzerinden gide gele biz asfalt yapıyoruz hani,taşları zifte yapıştırıyoruz.O tür yollar bizim araçların trim sesi yapmasına en büyük neden,dağıldı caanım arabalarımız yavv.
Şehir içinde kaymak asfaltta arabamı tanıyamıyorum valla yav...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
Selamlar Arkadaşlar,
Evet ses olayından bende çok şikayetçiyim...Bendeki fabrika çıkışı lastikler Bridgestone B250 (185/65/15). Lastiklerin hamuru çok sert ve dolayısıyla çok ses yapıyor. Biran önce bu lastiklerden kurtulup yumuşak hamurlu lastik almak istiyorum. Lastikler kesinlikle çok konforsuz.
Aracında izolasyonu daha iyi olmalıydı...
Yavv arkadaşlar bu arabalar hala garanti kapsamında, neden izolasyonu servis dışı yaptırmak zorunda kalıyoruz, servisler araçlardaki eksiklikler talepler yönünde çalışsa bizde neyi nerde yaptırabiliriz diye arayışlara girmesek. Bariz bir yol ve lastik sesi problemi var. Bunun çözümünü servislerin bulması ve ilgilenmesi lazım hatta bu yüzden servise gitmeyenleri bile arayarak servise çağırmalılar ilgilenme böyle olur. Bu servisler ilgisiz.
Bu konuda bu site üyeleri bir baskı unsuru olmalı (bilmem işe yararmı?) taleplerimizi burda olgunlaştırıp bildirmemiz yararlı olabilir.
@ekodin
zırıltı seslerini garanti kapsamında tamir ettirebilirsin
ben gitmiştm 10 kasımda ama olmadı gene gidecem
ama ne zaman bulabilirsem
ve bizzat başında bulunmayı düşünüyorum
GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi
o değil de..bende sağ emniyet kemerinin takılı olmadığındaki tıkırdama sesine hastayım yaw
meret hiç susmuyo!!
ziebartta 230 dolar mı neydi, göwde altı yalıtım.. bi malzemeyle kaplıyorlar we kullananlar gayet memnun.. düşünülebilir
zırıltılar konusunu bilemiyorum da aracın lastiklerinden gelen ses bilakis hoşuma bile gidiyor benim. hele hafif mıcırlı yollarda yavaş yavaş dönerken falan bayılıyorum.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri